Latest News

Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2024

Πρώην αεροσυνοδός αποκαλύπτει: Ο Μοχάμεντ αλ Φαγέντ με απέλυσε επειδή δεν ενέδωσα

 


Μια πρώην αεροσυνοδός της ιδιωτικής αεροπορικής εταιρείας του Μοχάμεντ αλ Φαγέντ ισχυρίστηκε ότι της επιτέθηκε σεξουαλικά και την απέλυσε επειδή αρνήθηκε να κοιμηθεί...μαζί του.

Η Τζέρι ΜακΝτόναλντ ήταν 28 ετών όταν μετακόμισε από το Cheshire στη Νοτιοανατολική πλευρά για αυτό που πίστευε ότι ήταν η δουλειά των ονείρων της ως αεροσυνοδός για τη Fayair, του Μοχάμεντ αλ Φαγέντ τώρα Harrods Aviation. Αλλά στην πρώτη της συνέντευξη είπε στο Sky News πώς έγινε γρήγορα εφιάλτης.

Μετά την πρώτη της πτήση από το Λονδίνο στο Παρίσι με το ιδιωτικό τζετ του αλ Φαγέντ, η ΜακΝτόναλντ είπε ότι ο δισεκατομμυριούχος την ξεχώρισε γρήγορα και επέμενε να τον συνοδεύσει στο ξενοδοχείο Ritz.


Αρχικά, είπε ότι δεν ήταν υπερβολικά επιθετικός. Την αγκάλιαζε, τη φιλούσε στο μάγουλο και της έδινε χρήματα. Αλλά στο τρίτο της τέτοιο ταξίδι, ισχυρίζεται ότι προχώρησε παραπέρα.

«Θυμάμαι ότι καθόμουν σε μια καρέκλα και δεν είχα ιδέα ότι εμφανίστηκε ξαφνικά πίσω μου και έβαλε το χέρι του κατευθείαν στην μπλούζα μου», είπε. «Ευτυχώς κατάφερα να πιάσω και να του σηκώσω το χέρι και να το απομακρύνω».

Από εκεί, η κ. ΜακΝτόναλντ είπε ότι η συμπεριφορά του αλ Φαγέντ χειροτέρεψε.

Σε μια άλλη περίπτωση, είπε ότι ο αλ Φαγιέντ της τηλεφώνησε ο ίδιος ένα βράδυ στο σπίτι της στο Έσσεξ, για να της ζητήσει να έρθει στο Λονδίνο με το πρόσχημα της δουλειάς. Αφού δούλεψε μέχρι αργά, πέρασε τη νύχτα σε μια από τις σουίτες του. «Παρατήρησα ότι απλά δεν υπήρχαν κλειδαριές στις πόρτες. Άρα νιώθεις πολύ ευάλωτη», είπε.

«Και κάθισα στον καναπέ και μετά το επόμενο λεπτό, μπήκε μέσα και ήρθε κοντά μου. Ήμουν κάπως ξαφνιασμένη. Και μετά απλώς στάθηκε εκεί και είπε, 'Σήκω, σήκω'. Έτσι σηκώθηκα όρθια και μετά με έπιασε το χέρι και μου είπε: 'Έλα, θα πάμε στην κρεβατοκάμαρα να κάνουμε σεξ'».

Τελικά, μετά από μόλις πέντε μήνες στη δουλειά, η κ. Μακ Ντόναλντ είπε ότι η άρνησή της να ενδώσει στις ορέξεις του Φαγιέντ την οδήγησε στην απόλυσή της.