Latest News

Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2024

Ιστορική και μαγική βραδιά για το ευρωπαϊκό μπάσκετ - «Πράσινο» πάρτυ στο Καλλιμάρμαρο (βίντεο, εικόνες)


 Πάνω από 35.000 φίλαθλοι βρέθηκαν, το βράδυ του Σαββάτου (21/9), στο Καλλιμάρμαρο όπου η ΚΑΕ Παναθηναϊκός διοργάνωσε το 6ο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» με τη συμμετοχή άλλων τριών φημισμένων ευρωπαϊκών ομάδων, της Αναντολού Εφές από την Τουρκία, της Μακάμπι Τελ Αβίβ από το Ισραήλ και της Παρτιζάν Βελιγραδίου από... τη Σερβία.

Remaining Time 0:00
 

Για την ιστορία, ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε από την Παρτιζάν Βελιγραδίου με 64-75, ενώ η Αναντολού Εφές επικράτησε, νωρίτερα, της Μακάμπι Τελ Αβίβ με 89-66.

Όπως ήταν αναμενόμενο, οι παίκτες του Παναθηναϊκού εισήλθαν στον περιβάλλοντα αγωνιστικό χώρο του Καλλιμάρμαρου και γνώρισαν την αποθέωση - ιδίως ο αρχηγός της ομάδας, Κώστας Σλούκας. Την ίδια αποθέωση, νωρίτερα, γνώρισαν τόσο ο Φραγκίσκος Αλβέρτης όσο και ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Εργκίν Αταμάν. Θερμή υποδοχή ήταν και η αποδοχή που έτυχε από το κοινό ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς, ο οποίος ήταν προπονητής του «τριφυλλιού» για 13 χρόνια και τον οδήγησε πέντε φορές - από τις συνολικά επτά - στην κατάκτηση της Ευρωλίγκας.