Latest News

Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2024

Φρίκη: Μητέρα μαχαίρωσε και πυροβόλησε τα παιδιά της- Της το είπε ο... Θεός

 


Η Κίμπερλι Σίνγκλερ κατηγορείται ότι μαχαίρωσε και πυροβόλησε μέχρι θανάτου τον 7χρονο γιο και την 9χρονη κόρη της στο διαμέρισμά τους... στο Κολοράντο.


Η 11χρονη κόρη της επέζησε από πολλαπλά τραύματα από μαχαίρι κατά τη διάρκεια της επίθεσης.
Η Σίνγκερ διαφωνεί να μείνει στο Λονδίνο και να αποφύγει τη δυνατότητα της ισόβιας κάθειρξης χωρίς αναστολή στο Κολοράντο
Αφού η 11χρονη μεταφέρθηκε σε ανάδοχη φροντίδα, φέρεται να είπε σε έναν επιστάτη ότι η μητέρα της σκότωσε τα δύο μικρότερα αδέρφια της στο διαμέρισμά τους στο Κολοράντο και της είχε δώσει εντολή να την καλύψει.

Η 11χρονη, που αναγνωρίστηκε με τα αρχικά της M.W., είπε τελικά στις αρχές ότι η μητέρα της, Κίμπερλι, είχε δώσει εντολή στα παιδιά της να πίνουν γάλα με σκόνη, λέγοντάς τους να κλείσουν τα μάτια τους καθώς τα οδηγούσε σε ένα υπνοδωμάτιο. έναν απολογισμό γεγονότων που παρασχέθηκε στο δικαστήριο από έναν εισαγγελέα του Λονδίνου και αναφέρθηκε από το Associated Press.

«Ο κατηγορούμενος της είπε ότι ο Θεός της έλεγε να το κάνει και ότι ο πατέρας των παιδιών θα τα έπαιρνε», είπε ο εισαγγελέας Τζόελ Σμιθ, σύμφωνα με το AP, στην τριήμερη ακρόαση για την έκδοση την περασμένη εβδομάδα.

Η Σ’ινγκλερ 36 ετών– η οποία κατηγορείται για φόνο πρώτου βαθμού σε σχέση με τον θάνατο του 7χρονου γιου και της 9χρονης κόρης της, καθώς και την υποτιθέμενη απόπειρα δολοφονίας του M.W., σύμφωνα με το αστυνομικό τμήμα του Κολοράντο Σπρινγκς – διέφυγε στο Ηνωμένο Βασίλειο, όπου συνελήφθη σε ξενοδοχείο του Λονδίνου στις 30 Δεκεμβρίου.

Η αστυνομία ανέφερε σε δελτίο τύπου του Δεκεμβρίου ότι ο Σίνγκλερ κατηγορήθηκε επιπλέον για πολλές κατηγορίες για κακοποίηση παιδιών, καθώς και για επίθεση σε πρώτο βαθμό.

Κατηγορείται επίσης για πρόσθετες κατηγορίες για φόνο και απόπειρα δολοφονίας βάσει του νόμου του Κολοράντο που προσθέτει κατηγορίες για τέτοια βία κατά παιδιών κάτω των 12 ετών.

Λίγο μετά τα μεσάνυχτα της 19ης Δεκεμβρίου, ένας που τηλεφώνησε στο 911 ανέφερε μια διάρρηξη στο διαμέρισμα.

Τόσο η Singler όσο και η 11χρονη κόρη της νοσηλεύτηκαν για τραύματα, ενώ η αστυνομία αναφέρει ότι τα δύο μικρότερα παιδιά βρέθηκαν νεκρά στο σπίτι.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας της Μονάδας Ανθρωποκτονιών της Αστυνομίας του Κολοράντο Σπρινγκς, «διαπιστώθηκε ότι η αρχική αναφορά για μια διάρρηξη ήταν αβάσιμη», σύμφωνα με την αστυνομία.

Στην ακρόαση του Δικαστηρίου του Westminster την περασμένη εβδομάδα, ο Smith είπε, σύμφωνα με το AP, ότι η αστυνομία βρήκε τον 7χρονο Aden Wentz και την 9χρονη Elianna “Ellie” Wentz μαζί στο κρεβάτι, και οι δύο πυροβολημένοι και μαχαιρωμένοι θανάσιμα.

Η 11χρονη – η οποία μαχαιρώθηκε πολλές φορές καθώς παρακαλούσε τη μητέρα της να τη σώσει, σύμφωνα με τον Smith – τραυματίστηκε επίσης σοβαρά και στην αρχή η αστυνομία κατέγραψε τον Singler, ο οποίος είχε επιφανειακά τραύματα από μαχαίρι, ως θύμα στην υποτιθέμενη διάρρηξη.

Ο δικηγόρος υπεράσπισης της Σίνγκλερ, Έντουαρντ Φιτζέραλντ υποστήριξε στο δικαστήριο, ότι δεν είχε βλάψει τα παιδιά της και πίστευε ότι η αστυνομία εξανάγκασε την κατάθεση από την κόρη της. Πρόσθεσε ότι η 36χρονη δεν θα έπρεπε να εκδοθεί στο Κολοράντο, γιατί εκεί θα μπορούσε να αντιμετωπίσει ποινή χωρίς αναστολή, κάτι που παραβιάζει την ευρωπαϊκή νομοθεσία για τα ανθρώπινα δικαιώματα.

Τέλος σύμφωνα με το AP, Φιτζέραλντ υποστήριξε περαιτέρω ότι ο κυβερνήτης του Κολοράντο Τζάρεντ Πόλις ήταν απίθανο να μετατρέψει την ποινή της, λέγοντας ότι αν το έκαμνε αυτό θα ισοδυναμούσε με «πολιτική αυτοκτονία».