Latest News

Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2024

Ο Μοχάμεντ Αλ Φαγέντ μου επιτέθηκε σεξουαλικά μπροστά στα παιδιά του, λέει θύμα του μεγιστάνα

 


Η Κάθριν - θύμα του Μοχάμεντ Αλ Φαγέντ - φοβόταν επί τρεις δεκαετίες να μιλήσει για την κακοποίηση που υπέστη όταν εργαζόταν στο Harrods σε ηλικία 19 ετών, από... τον μεγιστάνα.

Η κοπέλα ήταν 19 ετών όταν ξεκίνησε να εργάζεται ως βοηθός στην προσωπική βοηθό του επιχειρηματία το 1990. Της ζητήθηκε να πάει στην έπαυλή του στο Όξτεντ του Σάρεϊ, για να βοηθήσει με τα μαθήματα πιάνου της κόρης του ένα Σαββατοκύριακο. Η Κάθριν μίλησε για όσα έζησε στην βρετανική εφημερίδα Daily Telegraph: «Σε έκανε να νιώθεις ότι αν δούλευες γι' αυτόν, ήσουν σαν οικογένεια».

Περιέγραψε ότι είχε συστηθεί στη σύζυγό του και στα μικρά παιδιά του πριν οδηγηθεί σε μια μεγάλη αίθουσα παιχνιδιών με ένα πιάνο και μία «πισίνα» με μπάλες. Έπειτα, «από το πουθενά» ο Αλ Φαγιέντ «σήκωσε το χέρι του στη φούστα μου και κάπως με έπιασε», μετά την πέταξε μέσα στο παιχνίδι αυτό με τις μπάλες.


Η Νατάσα απελευθερώθηκε μόνο αφού εκείνος πιάστηκε από πάνω της σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου όπου την είχε παρασύρει υποτίθεται  για να υποβληθεί σε έλεγχο εργασίας. Καθώς έφευγε από το δωμάτιο, την προειδοποίησε να μην πει σε κανέναν, καθώς ήξερε πού έμενε η οικογένειά της και θα διασφάλιζε ότι δεν θα έπιανε ποτέ ξανά δουλειά στο Λονδίνο.

Η Κάθριν απολύθηκε αφού απώθησε τον Αλ Φαγέντ καθώς «προσπαθούσε να σηκώσει την μπλούζα μου». 

Ο δικηγόρος που έχει ξεκινήσει την υπόθεση δήλωσε πως ξεκίνησε με μαρτυρίες 37 γυναικών, όμως ήδη έχει πάνω από 150 ακόμη.