Latest News

Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024

Τζένιφερ Λόπεζ - Μπεν Άφλεκ: Νέα κοινή έξοδος με τα παιδιά τους - Τα φιλιά και οι αγκαλιές του πρώην ζεύγους

 Θα μας τρελάνουν η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Άφλεκ. Ένα μήνα μετά από την κατάθεση της αίτησης διαζυγίου του ζευγαριού σε δικαστήριο του Λος Άντζελες, θαμώνες του Polo Lounge του θρυλικού Beverly Hills Hotel είδαν έκπληκτοι το ζευγάρι να κάθεται δίπλα τους μαζί με τα παιδιά τους και να απολαμβάνει το ...κυριακάτικο brunch του.

Η JLo και ο Μπεν Άφλεκ ήταν πολύ διαχυτικοί μεταξύ τους, σύμφωνα με μάρτυρες, αντάλλαξαν φιλιά και αγκαλιές και κρατούσαν ο ένας το χέρι του άλλου όσο συζητούσαν, ενώ σε διπλανό τραπέζι η Σεραφίνα και ο Σάμιουελ Άφλεκ, η Εμ και ο Μαξ, τα δίδυμα παιδιά της Τζένιφερ από τον γάμο της με τον Μαρκ Άντονι ασχολούνταν με τα δικά τους. Από την παρέα απουσίαζε μόνο η μεγαλύτερη κόρη του Μπεν, η Βάιολετ.

Η Γούπι Γκόλντμπεργκ, σχολιάζοντας το περιστατικό που έδωσε τροφή σε ατελείωτες θεωρίες περί επανασύνδεσης του ζευγαριού, επισήμανε ότι η κοινή έξοδος μπορεί απλά να σημαίνει ότι τα παιδιά των δύο σταρ έχουν αναπτύξει φιλικές σχέσεις τα προηγούμενα δύο χρόνια, οι οποίες δεν διακόπηκαν με το τέλος του γάμου. Είναι λοιπόν πιθανόν τα παιδιά να ζήτησαν αυτή τη συνάντηση για δικούς τους λόγους. «Υποθέτω ότι όλοι έκαναν το δικό τους και, αν θέλετε η οικογένειά σας να είναι χαρούμενη, τότε πρέπει να είστε στοργικοί μεταξύ σας. Αυτό συμβαίνει κι εκεί» υποστήριξε η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός.

«Ο Ben και η JLo βρέθηκαν στο Polo Lounge στο ξενοδοχείο Beverly Hills κρατώντας τα χέρια και δίνοντας φιλιά ενώ τα παιδιά ήταν μαζί τους, αλλά σε ένα ξεχωριστό τραπέζι».

Σύμφωνα με πηγές της Page Six, το τέως ζευγάρι αντάλλαξε κουβέντες σε έντονο ύφος κατά την αποχώρησή του από το ξενοδοχείο ενώ, λίγα λεπτά μετά η εμφανίστηκε η Τζένιφερ Γκάρνερ, η οποία συνόδευσε τα παιδιά τους στο σπίτι τους.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή της Γούπι Γκόλντμπεργκ: