Latest News

Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2024

Η αποκάλυψη που δεν περίμενε κανείς απο την πρώην της Μαντόνα: «Ήταν υπέροχο να αισθάνεσαι πόρνη πολυτελείας» (ΕΙΚΟΝΕΣ)


Η 57χρονη Τζένι Σιμίζου μιλά για πρώτη φορά για τη σχέση που είχε με τη Μαντόνα τη δεκαετία του '90 λέγοντας πως ένιωσε σαν... «πόρνη πολυτελείας».

Η Τζένι Σιμίζιου έδωσε κάποιες πληροφορίες που δεν γνώριζε κάνεις για τη σχέση της με την 66χρονη τραγουδίστρια στο ντοκιμαντέρ «In Vogue: The 90’s» της Disney+, το οποίο κάνει μια αναδρομή στα αστέρια που καθόρισαν μια εμβληματική δεκαετία στην ιστορία του περιοδικού.

Στο έκτο και τελευταίο επεισόδιο της σειράς, η Τζένι αποκάλυψε ότι είχε ένα ειδύλλιο με την Μαντόνα την ίδια εποχή που έβγαινε με την Αντζελίνα Τζολί.

Η ηθοποιός, η οποία παντρεύτηκε τη σύζυγό της Μισέλ Χάρπερ το 2014, πρόσθεσε ότι σε μια περίπτωση πέταξε από το Μιλάνο στο Παρίσι για να περάσει τη νύχτα με την Μαντόνα, πριν πετάξει πίσω στην Ιταλία για την επόμενη παράστασή της.

 

Όπως είπε: «Εννοώ ότι δεν μπορούσες να πεις όχι στη Μαντόνα τη δεκαετία του ‘90. Όχι μόνο ήταν υπέροχο να αισθάνεσαι σαν πόρνη πολυτελείας, γιατί έτσι ήταν, αλλά μου τηλεφωνούσε και μου έλεγε: ‘Μπορείς να με συναντήσεις στο σόου μου στο Παρίσι, είσαι στην Ευρώπη, σωστά;’ κι εγώ έλεγα: ‘Ναι, μόλις τελείωσα το Prada, θα πάρω το αεροπλάνο για εκεί’ Και πήγαινα στο Ritz στις 4 το πρωί, έκανα σεξ και επέστρεφα αεροπορικώς στο Μιλάνο».

Η Τζένι είχε περιγράψει λεπτομερώς το ειδύλλιό της με τη Μαντόνα στα απομνημονεύματά της του 2023, γράφοντας ότι η σχέση τους καθοδηγούνταν από μια βαθύτερη σωματική σύνδεση παρά από μια συναισθηματική.

Είχε πει τότε: «Δεν είχε να κάνει με έναν συναισθηματικό δεσμό, αλλά με το να φτάσει ο ένας τον άλλον στα ύψη της σεξουαλικής έκστασης. Μου άρεσε το γεγονός ότι με έκανε ότι ήθελε αυτή η γυναίκα. Με εξιτάριζε το γεγονός ότι με διέταζε να πηγαίνω στο δωμάτιό της όποτε είχε όρεξη για σεξ».

Η Τζένι Σιμίζου έγινε διάσημη όταν την προσέγγισαν για να γίνει μοντέλο για τον Calvin Klein, και ήταν το πρώτο μοντέλο από την Ασία που έκανε πασαρέλα για την Prada.

Την ίδια περίοδο που είχε σχέση με τη Μαντόνα, η Τζένι είχε και ένα ειδύλλιο με την συμπρωταγωνίστριά της στο Foxfire, Αντζελίνα Τζολί.

Η ίδια η Αντζελίνα επιβεβαίωσε το ειδύλλιό του σε συνέντευξή της το 1997, λέγοντας: «Την ερωτεύτηκα από το πρώτο δευτερόλεπτο που την είδα. Πιθανότατα θα είχα παντρευτεί την Τζένι αν δεν είχα παντρευτεί τον σύζυγό μου (Τζόνι Λι Μίλερ)».

Στο ντοκιμαντέρ, η Τζένι αναφέρθηκε επίσης στη δική της άνοδο στο προσκήνιο ως σταρ της μόδας, λέγοντας: «Η γυναίκα μου θα με σκοτώσει, αλλά εκείνη η εποχή ήταν τόσο τρελή και διασκεδαστική και υπήρχε κάτι ειλικρινές σε ορισμένες στιγμές.

«Θυμάμαι ότι οι φίλοι μου με έφεραν στην Times Square και έλεγαν ‘Κοίτα!’ και μόλις είχα κάνει μια καμπάνια της Banana Republic και από κάτω έγραφε American Beauty. Ποτέ στη ζωή μου δεν με είχαν περιγράψει ως Αμερικανίδα και ως καλλονή. Όντας Γιαπωνέζα και γκέι, περπατούσα στο δρόμο και δεχόμουν ποικίλα αρνητικά σχόλια. Αλλά για ένα δευτερόλεπτο βλέποντας αυτή την καμπάνια, ήταν μια τόσο μεγάλη δήλωση και είμαι ευγνώμων στον Calvin Klein γιατί έκανε κάτι τόσο θετικό».

Μιλάει με πρώην συντάκτες της Vogue, συμπεριλαμβανομένου του Edward Enninful και διασημότητες όπως το supermodel Ναόμι Κάμπελ, η ηθοποιός Γκουίνεθ Πάλτροου και η πρωταγωνίστρια του Sex And The City Σάρα Τζέσικα Πάρκερ.

Το ντοκιμαντέρ παρουσιάζει αρχεία από σημαντικές προσωπικότητες της βιομηχανίας και αποκαλύπτει την άγνωστη ιστορία των πιο διάσημων ποπ πολιτιστικών στιγμών και κινημάτων της δεκαετίας.