Latest News

Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2024

Τζένιφερ Λόπεζ: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά το διαζύγιο-- «Δες τι έχασες», γράφουν τα ΜΜΕ για τον Άφλεκ


Η παγκόσμια σούπερ σταρ παρακολούθησε την πρεμιέρα της νέας της ταινίας, Unstoppable, μια εκδήλωση που σηματοδοτεί την πρώτη της σημαντική δημόσια εμφάνιση μετά τον χωρισμό της στις 20 Αυγούστου από τον σύζυγό της Μπεν Άφλεκ μετά από δύο χρόνια... γάμου.

Η 55χρονη Λόπεζ φώτισε το χαλί με το εντυπωσιακό σύνολό της. Φόρεσε ένα σέξι ασημί φόρεμα Tamara Ralph μέχρι το πάτωμα με ψηλά σχίσματα και στις δύο πλευρές, δεμένο με μεγάλους μαύρους βελούδινους φιόγκους και αποκαλύπτοντας το τολμηρό και αποπνικτικό στήθος της.

Συνδύασε το look με ένα ταιριαστό μεταλλικό clutch Judith Leiber και ψηλοτάκουνες πλατφόρμες Dolce and Gabbana και κοσμήματα Hassanzadeh.

Η Λόπεζ φρόντισε να δώσει στους θαυμαστές της μια ακόμη πιο προσεκτική ματιά στην εμφάνισή της που έκοβε την ανάσα και στο Instagram, ανεβάζοντας σέξι πόζες καθώς έδειξε τους γυμνούς γοφούς της και το πλαϊνό στήθος της σε πλήρη εμφάνιση.

Το Unstoppable είναι η πραγματική ιστορία του παλαιστή Anthony Robles, ο οποίος γεννήθηκε με το ένα πόδι και κέρδισε ένα εθνικό πρωτάθλημα NCAA το 2011 ενώ αγωνιζόταν για το Πανεπιστήμιο της Αριζόνα. Η Lopez όχι μόνο έχει έναν δεύτερο ρόλο στην οθόνη ως μητέρα του Anthony, Judy, αλλά συμπαραγωγός της βιογραφικής ταινίας με τον Άφλεκ, 52 ετών, να έχει την ευθύνη της εταιρείας παραγωγής του Artists Equity και του Matt Damon. Ο Άφλεκ δεν ήταν παρών.

Παρόλο που το εν διαστάσει ζευγάρι προσπάθησε να κρατήσει ιδιωτική τη διαδικασία διαζυγίου του, ένας γνώστης είπε πρόσφατα στο People ότι τα πράγματα είναι λίγο δύσκολα αφού δεν υπέγραψαν προγαμιαίο συμβόλαιο πριν το γάμο τους στο Λας Βέγκας το 2022.

Η πηγή είπε ότι το διαζύγιό τους «έχει τη δυνατότητα να γίνει άσχημο», καθώς «υπάρχουν κάποια περίεργα σημεία στα οικονομικά».

Ενώ ο Άφλεκ φέρεται να έχει καθαρή περιουσία άνω των 150 εκατομμυρίων δολαρίων, η Λόπεζ φέρεται να αξίζει περισσότερο από το διπλάσιο.