Latest News

Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2024

Δάνης Κατρανίδης: «Αυτό ήταν, ο γολγοθάς τελείωσε» - Ο καλλιτεχνικός κόσμος αποχαιρετά τον σπουδαίο ηθοποιό


Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε η δυσάρεστη είδηση ότι ο Δάνης Κατρανίδης άφησε την τελευταία του πνοή, έπειτα από μεγάλη μάχη που έδινε με την... υγεία του.

Ο ηθοποιός ήταν ιδιαίτερα αγαπητός από τους συναδέλφους του και σε ερωτήσεις για την κατάσταση της υγείας του δεν ήθελαν να υπεισέρθουν σε πολλές λεπτομέρειες. 

Η ηθοποιός Ελένη Ράντου εξέφρασε τη θλίψη της για την απώλεια του αγαπημένου συναδέλφου μέσα από μια ανάρτηση στο Facebook, γράφοντας: «Καλό σου ταξίδι, Δάνη Κατρανίδη. Πάλεψες σαν θηρίο. Ξεκουράσου τώρα… Άλλος ένας ωραίος άνθρωπος ταξίδεψε αυτό το καλοκαίρι». Η ανάρτησή της συγκέντρωσε πολλά μηνύματα συμπαράστασης και συγκίνησης από φίλους και θαυμαστές.

Ο Γιάννης Βούρος έκανε μία σπαρακτική ανάρτηση μέσα από τον λογαριασμό του στο Facebook για τον δύσκολο αγώνα που έδινε ο Δάνης Κατρανίδης και που έλαβε τέλος.

«Ο Γολγοθάς τελείωσε Δάνη. Αυτό ήταν. Ξεκουράσου» έγραψε ο Γιάννης Βούρος για τον καλό του φίλο και συνάδελφο.



Το δικό της «αντίο» θέλησε να πει η ΚΑΕ Παναθηναϊκός στον αγαπημένο ηθοποιό, που έφυγε από τη ζωή σήμερα Κυριακή (1/9)

Δάνης Κατρανίδης: Το αντίο του Παναθηναϊκού

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη της για την απώλεια του σπουδαίου ηθοποιού, Δάνη Κατρανίδη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 75 ετών. Μεταξύ των ρόλων που είχε υποδυθεί εξαιρετικά, ήταν και εκείνος του αείμνηστου Παύλου Γιαννακόπουλου, στην ταινία «Ταξίδι στα Αστέρια». Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του.