Latest News

Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2024

Εξοργισμένος πελάτης τα… σπάει σε εστιατόριο για ένα κινητό τηλέφωνο με υπάλληλο να του φέρνει στο κεφάλι ένα τηγάνι – ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ



Ένα σπάνιο περιστατικό συνέβη σε κατάστημα δημοφιλούς αλυσίδας εστιατορίων στο Κολοράντο των ΗΠΑ, όταν ένας πελάτης επιτέθηκε στο προσωπικό θεωρώντας ότι του είχαν κλέψει το κινητό τηλέφωνο. Στο βίντεο που... έχει τραβήξει μέλος του προσωπικού και κάνει τον γύρο του διαδικτύου φαίνεται ο πελάτης να είναι αρχικά εκνευρισμένος και να καταφέρεται κατά συγκεκριμένων υπαλλήλων, λέγοντας ότι εκείνες έχουν πάρει το κινητό του τηλέφωνο.


ΤΗΓΑΝΙ

Οργισμένη επίθεση

«Δεν το έχουμε εμείς», ακούγεται να του λέει μια γυναικεία φωνή με τον άνδρα εξοργισμένο να έχει πάρει την παραγγελία του στα χέρια και να αρχίζει την… επίθεση. Αρχικά, στο έλεος της οργής του βρίσκονται μερικά μπουκαλάκια με σάλτσες, ενώ κουνάει διαρκώς το χέρι του στον αέρα προσπαθώντας να χτυπήσει όποιον βρει μπροστά του.

ΤΗΓΑΝΙ

Την ίδια ώρα, όπως φαίνεται στο βίντεο, δύο άνδρες που φορούν τη στολή της αλυσίδας, παρεμβαίνουν και πιάνονται στα χέρια με τον εξαγριωμένο πελάτη προσπαθώντας να τον ακινητοποιήσουν για να τον παραδώσουν στην Αστυνομία.

ΤΗΓΑΝΙ

Το τηγάνι στο κεφάλι

Κι ενώ οι τρεις άνδρες έχουν δημιουργήσει ένα ανεπανάληπτο ανθρώπινο σύμπλεγμα στο πάτωμα του καταστήματος, ανταλλάσσοντας ύβρεις και χτυπήματα, τη λύση προσπαθεί να δώσει μια υπάλληλος της επιχείρησης, κοπανώντας τον δράστη με ένα τηγάνι στο κεφάλι συνεχόμενες φορές.

Τελικά, το όλο σκηνικό έληξε μετά από λίγο με τον άνδρα τελικά να διαφεύγει της σύλληψης. Σύμφωνα με τις Αρχές του Κολοράντο, ο συγκεκριμένος επανήλθε μετά από λίγο στο κατάστημα και τραυμάτισε ελαφρά έναν άλλον πελάτη που θεώρησε ότι συμμετείχε στον καβγά εναντίον του.


Για το περιστατικό διεξάγεται έρευνα με τις Αρχές να καλούν οποιονδήποτε γνωρίζει κάτι να προσέλθει για να δώσει πληροφορίες.

Δείτε το σχετικό βίντεο