Latest News

Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2024

Σκυλίτσα ενημερώνει τον κωφό αδερφό της ότι οι ιδιοκτήτες τους είναι σπίτι (ΒΙΝΤΕΟ)


Ο αξιολάτρευτος δεσμός μεταξύ δύο αδερφών σκυλιών έχει γίνει viral αφού το ένα από αυτά προσπαθεί να ξυπνά τον άλλο - που είναι κωφός - για να τον ειδοποιήσει ότι οι ιδιοκτήτες τους... επέστρεψαν σπίτι.

Ο κωφός Αυστραλός Ποιμενικός Λέβι ξύπνησε γρήγορα από την αδερφή του, Μέιζι, ένα Γκόλντεν Ριτρίβερ, καθώς κοιμόταν στον καναπέ, αγνοώντας εντελώς το γεγονός ότι οι ιδιοκτήτες του διδύμου είχαν μόλις επιστρέψει σπίτι από μια έξοδο. Η Μέιζι συνελήφθη να τρέχει προς τον καναπέ, να πηδά κατά μήκος των μαξιλαριών και να τρίβει το κεφάλι της στη γούνα του Λέβι για να τον ειδοποιήσει για τα χαρούμενα νέα.

Και τα δύο σκυλιά εθεάθησαν τότε ενθουσιασμένα να τρέχουν προς τους γονείς τους για να τους υποδεχθούν! Το κλιπ, που ανέβηκε από το leviandmaisy στο TikTok, έχει προβληθεί από τότε περισσότερες από 26 εκατομμύρια φορές και έχει συγκεντρώσει πάνω από 2,5 εκατομμύρια likes και 5.000 σχόλια, καθώς οι χρήστες χαρακτήρισαν τη σχέση αδελφών «το πιο γλυκό πράγμα που έχουν δει ποτέ».

Μια λεζάντα που εμφανίζεται στην οθόνη δίπλα στο βίντεο γράφει: “Η Μέιζυ ξυπνά τον κωφό αδερφό της Λέβι για να τον ενημερώσει ότι είμαστε σπίτι “. Ο λογαριασμός πρόσθεσε: «Ελπίζω να μην σταματήσει ποτέ να το κάνει αυτό για εκείνον».

Χιλιάδες χρήστες του TikTok κατέκλυσαν με σχόλια για τη συγκινητική χειρονομία. Ο ένας είπε: “Σοβαρά το πιο χαριτωμένο πράγμα ποτέ, είναι τυχεροί που έχουν ο ένας τον άλλον”, ενώ ένας άλλος γοητευμένος θεατής ρώτησε: “Πώς κατάλαβε ότι ο αδερφός της ήταν κουφός; Είμαι τόσο γοητευμένος από αυτό που είναι το πιο γλυκό πράγμα ποτέ”.

Ένας τρίτος χρήστης είπε: “Κλαίω όταν σκέφτομαι πώς πάντα νοιάζεται για τον αδερφό της για να μην του λείπει τίποτα”, στον οποίο ο λογαριασμός απάντησε: “Είναι μια τέτοια μαμά αρκούδα! Λατρεύει τον Λέβι της !” Απαντώντας σε έναν άλλο χρήστη, πρόσθεσαν: “Η πρώτη φορά που την πιάσαμε να το κάνει αυτό στην κάμερα ήταν τόσο χαριτωμένη, αλλά σίγουρα τον τρόμαξε! Αν προσπαθούμε να τον ξυπνήσουμε μόνοι μας, αρχίζουμε να βάζουμε τα χέρια μας μπροστά από τη μύτη για να προσπαθήσουμε βοήθεια.”