Latest News

Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2024

Απόστολος Γκλέτσος κατά Καινούργιου: Απίστευτος καβγάς στον αέρα - «Είσαι ομοφοβική, σε κατηγορώ, προσπαθείς να κάνεις τηλεθέαση»


Χαμός επικράτησε στο πλατό του «Super Κατερίνα» όταν ο Απόστολος Γκλέτσος εξερράγη με μια ερώτηση που του τέθηκε σχετικά με τις δηλώσεις περί ομοφυλοφιλίας που ο ίδιος έχει κάνει κατά το παρελθόν και οι οποίες έχουν σχολιαστεί... ποικιλοτρόπως.

Ο ηθοποιός και υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ που μέσω τηλεφωνικής σύνδεσης με την εκπομπή σχολίαζε τις εσωκομματικές εξελίξεις του ΣΥΡΙΖΑ δεν αποδέχτηκε την ερώτηση, κατηγορώντας ευθέως την Κατερίνα Καινούργιου ότι του βάζει «τρικλοποδιές για να κάνει τηλεθέαση».

Αποκάλεσε δε, την παρουσιάστρια «ομοφοβική» με αποτέλεσμα εκείνη να κλείσει τη σύνδεση, επισημαίνοντας ότι δεν επιτρέπει σε κανέναν να της αποδίδει τέτοιους βαρύτατους χαρακτηρισμούς.

«Το 2024 δεν θα με κρατήσει αυτό το θέμα εμένα. Εμένα δεν θα μου βάλετε τέτοιες τρικλοποδιές για να κάνετε τηλεθέαση. Το 2025 για μένα αυτό το θέμα δεν υπάρχει! Όσο το κουβεντιάζουμε του κάνουμε κακό» είπε εν εξάλλω ο Απόστολος Γκλέτσος και πρόσθεσε:

«Είσαι ομοφοβική, σε κατηγορώ, και προσπαθείς να κάνεις τηλεθέαση με αυτό το θέμα! Γιατί, ομοφοβικούλα, το βάζεις αυτό για συζήτηση; Πάμε παρακάτω, ομοφοβικούλα μου! Εμένα δεν θα μου πουλάς πνεύμα και μάλιστα όταν είμαι στο τηλέφωνο. Πού σε ξέρω; Δεν σε ξέρω και ούτε θέλω να σε μάθω. Δυο φορές έχουμε μιλήσει όλες κι όλες. Είσαι ομοφοβική και το δείχνουν οι εκπομπές σου! Προσπαθείς από το τίποτα να βγάλεις ξύγκι και να κάνεις τηλεθέαση!»

«Μαζί μου μιλάς; Με προσβάλλει αυτό που λες! Με ξέρεις τόσα χρόνια! Έχω σοκαριστεί! Και ο κύριος Απόστολος Γκλέτσος κάνει το ίδιο με αυτό που κατηγορούσε άλλους ότι του έκαναν! Ποιος είναι ομοφοβικός; Ο κύριος Γκλέτσος, όχι εγώ», είπε από την πλευρά της η Κατερίνα Καινούργιου δίνοντας εντολή να διακοπεί η τηλεφωνική σύνδεση.