Latest News

Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2024

Το τελευταίο αντίο στον Ντίνο Καρύδη - Το στεφάνι με το συγκινητικό μήνυμα της κόρης του (ΕΙΚΟΝΕΣ)

 


Συγγενείς, συνάδελφοι και φίλοι αποχαιρέτησαν τον ηθοποιό Ντίνο Καρύδη, ο οποίος πέθανε την Κυριακή σε...ηλικία 85 ετών.

Συντρετριμένες ήταν οι γυναίκες της ζωής του, η κόρη του Σμαράγδα Καρύδη, η οποία συνοδεύονταν από τον Θοδωρή Αθερίδη, καθώς και η σύζυγός του, Τζούλια Αργυροπούλου.

Ανάμεσα στα δεκάδες στεφάνια ξεχώρισε αυτό της κόρης του Σμαράγδας το οποίο έγραφε: «Στον μπαμπάκα μου. Η κόρη σου, Μπούμπα».

Ντίνος Καρύδης: Συγκίνηση στο τελευταίο αντίο στον ηθοποιό

 

Στο κοιμητήριο Ζωγράφου βρέθηκαν για να πουν το τελευταίο «αντίο» μεταξύ άλλων οι ηθοποιοί Άννα Φόνσου, Βίκυ Βολιώτη, Γιώργος Καπουτζίδης, Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, Τάκης Παπαματθαίου, Ρήγας Αξελός, Σπύρος Μπιμπίλας, Γωγώ Μπρέμπου, Σταμάτης Φασουλής, Καρυοφιλλιά Καραμπέτη, Χριστόφορος Παπακαλιάτης.

Ντίνος Καρύδης: Συγκίνηση στο τελευταίο αντίο στον ηθοποιόΝτίνος Καρύδης: Συγκίνηση στο τελευταίο αντίο στον ηθοποιόTwitter
Ντίνος Καρύδης: Συγκίνηση στο τελευταίο αντίο στον ηθοποιό
Ντίνος Καρύδης: Συγκίνηση στο τελευταίο αντίο στον ηθοποιό
Ντίνος Καρύδης: Συγκίνηση στο τελευταίο αντίο στον ηθοποιό

Ποιος ήταν ο Ντίνος Καρύδης

Γεννημένος στην Αθήνα, ο Ντίνος Καρύδης όντας αριστούχος της Δραματικής Σχολής Αθηνών, ξεκίνησε την καριέρα του στο θέατρο. Στη συνέχεια έγινε γνωστός από τις συμμετοχές του σε δημοφιλείς τηλεοπτικές σειρές, καθώς και από τον ρόλο του σε διάφορες κινηματογραφικές ταινίες.

Κατά τη διάρκεια της πολυετούς καριέρας του, συνεργάστηκε με πολλούς σημαντικούς σκηνοθέτες και συμμετείχε σε μια ποικιλία έργων που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα ειδών, από κωμωδίες μέχρι δράματα. Ήταν πατέρας της γνωστής ηθοποιού Σμαράγδας Καρύδη και σύζυγος της επίσης ηθοποιού Τζούλιας Αργυροπούλου.