Latest News

Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2024

Δημήτρης Κόκοτας: Η αδελφή του ξεσπά για αναληθή δημοσιεύματα - «Ντρέπομαι για αυτούς που τα γράφουν»

 


Ξεσπά για δημοσιεύματα που κυκλοφορούν το τελευταίο διάστημα σχετικά με την κατάσταση της υγείας του τραγουδιστή, η αδελφή του... Δημήτρη Κόκοτα.

Ο Δημήτρης Κόκοτας πλέον μετρά σχεδόν έξι μήνες από όταν εισήχθη στο νοσοκομείο έπειτα από εγκεφαλικό επεισόδιο. Πλέον είναι στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας, με την οικογένειά του να περιμένει συνεχώς κάποια νέα εξέλιξη ή βελτίωση της υγείας του. «Ο Δημήτρης είναι σταθερός και περιμένουμε να πάρει τον χρόνο του, να ξυπνήσει», ανέφερε η αδελφή του.


Μιλώντας νωρίτερα σε εκπομπή του Ant1, σημείωσε πως «μιλάω σχεδόν καθημερινά με τον γιατρό του και ενημερώνομαι για την κατάστασή του. Περιμένουμε με το καλό να ξυπνήσει. Οι γιατροί περιμένουν κι αυτοί. Έχουν κάνει κι αυτοί ό,τι χρειαζόταν να κάνουν και περιμένουμε. Κάνει συνέχεια εξετάσεις, κάθε μήνα. Τα αποτελέσματα των εξετάσεων είναι σταθερά και με μια μικρή βελτίωση. Πρώτα ο Θεός και η Παναγία να έχουμε καλά νέα».

Ωστόσο δεν παρέλειψε να αναφερθεί στα δημοσιεύματα που γράφονται το τελευταίο διάστημα για την υγεία του.  «Δεν παρακολουθώ αυτά που γράφονται για τον Δημήτρη, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είναι και σωστά. Πραγματικά, δεν ασχολούμαι καν. Δεν ασχολούμαι, δεν αξίζει τον κόπο. Αν κάποιος είναι σοβαρός και θέλει να πάρει, να μας ενημερώσει σοβαρά ή θέλει να πούμε δυο πράγματα, βεβαίως να πάρει», ανέφερε αρχικά.

Μάλιστα στη συνέχεια όταν ερωτήθηκε για τα δημοσιεύματα που κάνουν λόγο ακόμη και για δωρεά οργάνων, η Έλλη Κόκοτα ξέσπασε συμπληρώνοντας πως «αυτά τα πράγματα είναι καραγκιοζιλίκια».

«Θα το πω έτσι, λιανά, και πραγματικά ντρέπομαι γι’ αυτούς που τα γράφουν. Ντρέπομαι πάρα πολύ.  Που δε σέβονται. Κατ’ αρχήν δε σέβονται ότι υπάρχουν παιδιά από πίσω. Ντε και καλά ότι ο άνθρωπός μας έχει τελειώσει. Πώς την έχουν δει; Έχουν πάρει μια φυλλάδα και γράφουν. Μην τρελαθώ και αρχίσω και μιλάω πάρα πολύ άσχημα.  Βγαίνω από τα ρούχα μου, αλήθεια σου λέω. Θες να τα ακούσουν, δε θες να τα ακούσουν, δε με ενδιαφέρει. Έχω βαρεθεί να ακούω ότι συναινώ κι εγώ σε αυτά όλα. Ποτέ δεν έχουν μιλήσει μαζί μου. Το δικό μου μήνυμα είναι ότι τον αγαπώ και περιμένω με το καλό να ανοίξει τα μάτια του και να είναι καλά. Τίποτα άλλο», κατέληξε.