Latest News

Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2024

Τομ Κρουζ: Τον μήνυσε πρώην «μαντάμ» - Γιατί το έκανε λίγο πριν πεθάνει;


Ο  Τομ Κρουζ μηνύθηκε από μια πρώην «μαντάμ» η οποία ζητούσε αποζημίωση λίγους μόλις μήνες πριν πεθάνει στον... ύπνο της

Η In Touch έλαβε την αγωγή που κατατέθηκε από την Jody “Babydol” Gibson στις 7 Σεπτεμβρίου 2021, στο Ανώτατο Δικαστήριο του Λος Άντζελες.

Στην καταγγελία, που αναφέρθηκε για πρώτη φορά από το The Underground Bunker, η Jody είπε ότι είναι «η διάδοχος στα συμφέροντα και εκτελεστής της περιουσίας της Tobe Gibson».

Η Tobe Gibson ήταν η μητέρα της Jody, η οποία φέρεται να ήταν ένας πολύ γνωστός πράκτορας ταλέντων για παιδιά σταρ εκείνη την εποχή. Η Τζόντι υποστήριξε ότι η Τόμπ ανακάλυψε τον Τομ, 62 ετών, ενώ συμμετείχε σε μια παράσταση στο γυμνάσιο.

Είπε ότι ο ηθοποιός υπέγραψε γραπτή συμφωνία για εκπροσώπηση με την Tobe το 1978-1979. Η Τζόντι είπε ότι η μαμά της πήρε τον Τομ στους πρώτους μεγάλους ρόλους του και το «μεγάλο διάλειμμα» στην ταινία Taps του 1981.

Στη μήνυση η Τζόντι είπε ότι ο Τομ ξεκίνησε μια σχέση με έναν από τους συγγενείς της μαμάς της το 1980-1981.

Είπε, «Μέσω της σχέσης του [Ο Τομ] εγκατέλειψε τη σχέση αντιπροσωπείας του με την Tobe Gibson και υπέγραψε με το Creative Artists Agency (CAA).»

Η Τζόντι άσκησε τη μήνυση αφού είδε τον Τομ να πιστώνει την CAA για την επιτυχία του σε ένα βιβλίο του 2016 για το πρακτορείο του Χόλιγουντ. Η Τζόντι είπε ότι «προέκυψε μια πραγματική διαμάχη και απάτη ως αποτέλεσμα μιας συγκάλυψης που ακολούθησε για να κρύψει το παράπτωμα [του Τομ]».

Είπε ότι ο Τομ έδωσε μια εντελώς δόλια συνέντευξη, αποδίδοντας ψευδώς στην CAA όλο το έργο του Tobe, «διεκδικώντας την CAA Η Paula Wagner και η CAA ανακάλυψαν τον Tom, εξαλείφοντας το όνομα και τη σκληρή δουλειά του Tobe Gibson από την ύπαρξη». Η Τζόντι κατηγόρησε τον Τομ ότι «πρόδωσε άδικα και εγκατέλειψε» τη μητέρα της.

Στη μήνυση αναφέρεται πως αν δεν ήταν «η ανακάλυψη του Τομ Κρουζ από την Τόμπε Γκίμπσον  και ο πρώτος ρόλος του Τομ στο Taps, [Ο Τομ] δεν θα είχε την καριέρα και τον πλούτο που είχε. Υπάρχει ένα επιχείρημα ότι η επαγγελματική αξία και η καθαρή περιουσία της Tobe Gibson θα ήταν 100 φορές περισσότερες αν δεν είχε αποκαλυφθεί αυτό το απατηλό ψέμα και συγκάλυψη 40 και πλέον ετών που εξακολουθεί να είναι ενεργό σήμερα».

Η Τζόντι είπε ότι η άρνηση του Τομ για τη συμμετοχή της μητέρας της στην καριέρα του την έκανε να μοιάζει με ψεύτρα. Είπε ότι οι ενέργειες του Τομ ήταν «σκόπιμες, εσκεμμένες και απρόβλεπτες και δικαιολογεί την επιβολή τιμωρητικών αποζημιώσεων επαρκών για τιμωρία και αποτροπή».

Η πρώην κυρία επισύναψε ένα άρθρο εφημερίδας του 1977 που αναφερόταν στον Τομ και τη μητέρα της.