Latest News

Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2024

Χάρις Αλεξίου: Τραγούδησε ξανά για χάρη του Λευτέρη Παπαδόπουλου - «Στον αρχηγό μπροστά δεν μπορείς να πεις “όχι”» (ΒΙΝΤΕΟ)

 


Η Χάρις Αλεξίου ανέβηκε ξανά στην σκηνή και τραγούδησε τέσσερα χρόνια μετά την απόφασή της να σταματήσει τις... ζωντανές εμφανίσεις.

Παρούσα στην επετειακή συναυλία προς τιμήν του Λευτέρη Παπαδόπουλου ήταν  η Χάρις Αλεξίου το βράδυ της Τετάρτης (4/9).

Για πρώτη φορά μετά την ανακοίνωση ότι σταματάει το τραγούδι, η ερμηνεύτρια πήρε το μικρόφωνο και τραγούδησε τον «Αρχηγό» στο πλευρό του Μιλτιάδη Πασχαλίδη.

«Λευτέρη, ξέρεις ότι έχω κλείσει τις κουρτίνες μου εδώ και πολύ καιρό. Σήμερα, όμως, θα ανοίξω αυτή την κουρτίνα για να μπει το φως σου μέσα και ό,τι μπορεί να κάνει αυτή η φωνή, θα το κάνει. Γιατί πάντα σε φωνάζαν αρχηγό και στον αρχηγό μπροστά δεν μπορείς να πεις όχι», είπε χαρακτηριστικά η Χάρις Αλεξίου, καταχειροκροτούμενη από τις χιλιάδες θεατών που κατέκλυσαν το Καλλιμάρμαρο.

«Έχω απομακρυνθεί από τραγούδι τελείως. Δεν μπορώ να τραγουδήσω όπως τραγουδούσα παλιά. Και δεν καταδέχομαι να συνεχίσω και να το κάνω αυτό, αν δεν μπορώ να το κάνω καλά. Δεν με ακούει η φωνή μου πια και είπα πως είναι καλύτερα να σταματήσω. Δεν είναι σωστό», είχε εξομολογηθεί η Χάρις Αλεξίου το 2020.