Latest News

Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2024

Κέιτ Μίντλετον: Επέστρεψε στα καθήκοντά της η πριγκίπισσα- Τέλος η περιπέτεια με τον καρκίνο


Η Κέιτ Μίντλετον επέστρεψε στη δουλειά για πρώτη φορά μετά την ολοκλήρωση της θεραπείας για... τον καρκίνο.

Σύμφωνα με την Εγκύκλιο του Δικαστηρίου, το επίσημο αρχείο των δραστηριοτήτων της βασιλικής οικογένειας, η Πριγκίπισσα της Ουαλίας, 42 ετών, συναντήθηκε με τα μέλη της ομάδας του Κέντρου για την Πρώιμη Παιδική Ηλικία και το προσωπικό του Παλατιού του Κένσινγκτον στο Κάστρο του Ουίνδσορ σχετικά με το πρότζεκτ της για τα πρώτα παιδικά της χρόνια, σύμφωνα με την The Telegraph.

«Η Πριγκίπισσα της Ουαλίας, κοινή προστάτιδα, το Βασιλικό Ίδρυμα του Πρίγκιπα και της Πριγκίπισσας της Ουαλίας, πραγματοποίησε σήμερα το απόγευμα μια συνάντηση των πρώτων ετών στο Κάστρο του Ουίνδσορ», αναφέρεται στην καταχώριση της εκδήλωσης, σύμφωνα με την The Telegraph.

Η παρουσία της σηματοδοτεί την έναρξη της επιστροφής της πριγκίπισσας στη δουλειά και τις εμφανίσεις της τους επόμενους μήνες. Στις 9 Σεπτεμβρίου, η πριγκίπισσα Κέιτ δημοσίευσε ένα βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ανακοινώνοντας ότι ολοκλήρωσε τη χημειοθεραπεία της. Ανακοίνωσε τη διάγνωσή της με καρκίνο στις 22 Μαρτίου.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της ασθένειάς της, και όταν η πριγκίπισσα Κέιτ ήταν αρκετά καλά για να δουλέψει από το σπίτι, ενημερώθηκε για το πρότζεκτ της στα πρώτα της χρόνια, αναφέρει η The Telegraph.

Το έργο εξετάζει «πώς οι εμπειρίες στην πρώιμη παιδική ηλικία είναι συχνά η βασική αιτία των πιο δύσκολων κοινωνικών προκλήσεων του σήμερα, όπως ο εθισμός, η κατάρρευση της οικογένειας, η κακή ψυχική υγεία, η αυτοκτονία και η έλλειψη στέγης», σύμφωνα με τον επίσημο ιστότοπο της Βασιλικής Οικογένειας.

Η Κέιτ έκανε δύο δημόσιες εμφανίσεις στο Trooping the Color στα μέσα Ιουνίου και στο Wimbledon στις 14 Ιουλίου.

Προς το παρόν, η μόνη εκδήλωση που αναμένεται να παρευρεθεί «δυνητικά» η Κέιτ είναι η λειτουργία της Κυριακής Μνήμης για την υποστήριξη της βασιλικής οικογένειας, των βετεράνων και των οικογενειών τους στις 10 Νοεμβρίου. Σκοπεύει να φιλοξενήσει την ετήσια συναυλία από κάλαντα στο Αβαείο του Γουέστμινστερ τον επόμενο μήνα.

Ωστόσο, δεν έχουν επιβεβαιωθεί άλλες εμφανίσει για την πριγκίπισσα. Η Κέιτ θα αναλάβει βασιλικά καθήκοντα «όταν μπορεί», λέει μια πηγή στο πρακτορείο. Θα μπορούσε να έχει «ένα ελαφρύ πρόγραμμα» δουλειάς ή έως και «μια χούφτα» δεσμεύσεις.