Latest News

Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2024

Σοκ: Αρκούδα επιτέθηκε στον θηριοδαμαστή της μπροστά στα έκπληκτα μάτια των θεατών [βίντεο]


Ο Σεργκέι Πριτσίνιτς ένας Ρώσος εκπαιδευτής τσίρκου, παραλίγο να χάσει τη ζωή του κατά τη διάρκεια μιας ζωντανής παράστασης με μια θηλυκή καφέ αρκούδα που ονομάζεται.. Ντόνατ.

Τρομαγμένοι γονείς και παιδιά που παρακολουθούσαν το σόου, σοκαρίστηκαν!

«Προς το τέλος της παράστασης, η αρκούδα χτύπησε τον Σεργκέι και πάλεψε μαζί του», είπε στους δημοσιογράφους μετά το περιστατικό ο Νικίτα Μιχαήλοφ, επικεφαλής του τσίρκου Moretti. «Η απόδοσή τους συνεχίστηκε».

Η αρκούδα, που ζύγιζε πάνω από 490 κιλά, οδηγούσε ένα χόβερμπορντ κατά τη διάρκεια του σκετ της, όταν ξαφνικά χτύπησε τον εκπαιδευτή.

Μέσα σε δευτερόλεπτα, ο Πρίτσινιτς καρφώθηκε στο έδαφος για περίπου μισό λεπτό μέχρι που ένας εργάτης έξω από το κλουβί τρύπωσε την αρκούδα αρκετή ώρα ώστε ο εκπαιδευτής να προσγειωθεί ξανά στα πόδια του.

Παρά την καθηλωτική στιγμή, ο Πριτσίνιτς συνέχισε την παράσταση σαν να μην κινδύνευε η ζωή του.

Ο Μιχαήλοφ αποκάλυψε ότι ο εκπαιδευτής «περίμενε να ηρεμήσει η αρκούδα, σηκώθηκε, συνέχισε τη ρουτίνα μαζί της, το σφράγισε με ένα φιλί και αυτό ήταν. Η παράσταση συνεχίστηκε ως συνήθως», σύμφωνα με το East2West.

«Ενώ η σύγχρονη παγκόσμια τέχνη του τσίρκου κινείται γρήγορα προς την ανθρωπότητα, απαγορεύοντας τη χρήση ζώων στα τσίρκα, το ρωσικό λόμπι τσίρκου αντιστέκεται ενεργά στην πρόοδο, υπερασπίζοντας τα εμπορικά του συμφέροντα», είπε ο Koretskikh.

Τα δικαιώματα των ζώων ήταν ένα σημαντικό ζήτημα στη Ρωσία, γεγονός που οδήγησε τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν να υπογράψει ένα νομοσχέδιο που απαγορεύει τη σκληρότητα των ζώων το 2018, σύμφωνα με το TASS. Ο νόμος δεν καλύπτει παραστάσεις ζώων, οι οποίες έχουν παραμείνει στο επίκεντρο των ακτιβιστών.

Ωστόσο, το ρωσικό κυβερνητικό όργανο, η Δούμα, πρότεινε ένα νομοσχέδιο που θα απαγόρευε τη χρήση ζώων τσίρκου στη χώρα το 2023. Το νομοσχέδιο θα μεταφερθεί στην κάτω αίθουσα τον Οκτώβριο, σύμφωνα με το ρωσικό πρακτορείο Vet and Life.