Latest News

Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2024

Δημήτρης Σταρόβας: Το μυαλό τρέχει αλλά δεν ακολουθεί η γλώσσα

 


Ο Δημήτρης Σταρόβας έδωσε την πρώτη του συνέντευξη μετά το εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη, πριν... μερικούς μήνες.

Ο μουσικός μίλησε στην εκπομπή «Buongiorno» για τη νοσηλεία του και τις προσπάθειες που καταβάλλει καθημερινά, για να ανακτήσει την ομιλία του, μιας και επηρεάστηκε από το εγκεφαλικό.

«Σε σχέση με αυτό που ήμουν πριν τρεις μήνες, είμαι καλά. Όταν κουράζομαι δεν μπορώ να μιλήσω. Είναι το πιο σημαντικό που συνέβη, θέλω να φτιάξω ένα βίντεο με όλες τις λεπτομέρειες. Από το άγχος μου μπερδεύω τις λέξεις. Αν πάρω τον χρόνο μου μπορώ να μιλήσω σχεδόν κανονικά. Το μυαλό “τρέχει” αλλά δεν μπορεί να ακολουθήσει η γλώσσα. Πριν τέσσερις μήνες δε μιλούσα καθόλου. Αν μπορέσω να σώσω, να αφυπνίσω έστω και έναν, θα είναι μεγάλη επιτυχία. Είμαστε πολλοί που δεν προσέχουμε τον εαυτό μας» είπε ο Δημήτρης Σταρόβας στην κάμερα του MEGA.


Λίγες ημέρες νωρίτερα, ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης δήλωσε στο «Action Τώρα» ότι ο Δημήτρης Σταρόβας, είναι καλά, παίζει κιθάρα σχεδόν όπως πριν, απλά χρειάζεται «λίγη προπόνηση στον λόγο». Οι δυο τους συμπρωταγωνιστούν στην παράσταση «Άγαμοι Θύται».

Πιο συγκεκριμένα, ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης δήλωσε: «Μια χαρά είναι, ειδικά κιθάρα πετάει, στον λόγο θέλει λίγο ακόμα προπόνηση και είναι μια χαρά. Αφού παίζει βλέπετε» και πρόσθεσε: «Έπαιζε τον άλλο ρόλο κανονικά, τον αστυνομικό που ανακρίνει τον καπνιστή και φορούσα εγώ την κουκούλα. Ήταν ωραίος τρόπος για να κάνει πρώτη εμφάνιση, οπότε βγαίνει με την κουκούλα...».