Latest News

Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2024

Ντόναλντ Τραμπ: «Μισώ την Τέιλορ Σουίφτ»!


 Εκτός ορίων βγήκε ο Ντόναλντ Τραμπ, καθώς ανάρτησε στο Truth Social πως μισεί την... Τέιλορ Σουίφτ.

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ και υποψήφιος των Ρεπουμπλικάνων στις εκλογές του Νοεμβρίου, δεν κρύβει πλέον τα συναισθήματά του για την διάσημη τραγουδίστρια. Σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα του Truth Social, ο Ντόναλντ Τραμπ έγραψε χαρακτηριστικά με κεφαλαία γράμματα «ΜΙΣΩ ΤΗΝ ΤΕΙΛΟΡ ΣΟΥΙΦΤ!».

Η ανάρτησή του έρχεται λίγες ημέρες μετά την ανοιχτή στήριξη της Τέιλορ Σουίφτ στην υποψήφια για την προεδρία εκ μέρους των Δημοκρατικών, Κάμαλα Χάρις, μετά το ντιμπέιτ τους.

Ντόναλντ Τραμπ: «Μισώ την Τέιλορ Σουίφτ»

Η Τέιλορ Σουίφτ, σε ανάρτηση στο Instagram το βράδυ της Τρίτης, δήλωσε ότι έχει κάνει την "έρευνά" της και «θα ψηφίσω την Κάμαλα Χάρις και τον Τιμ Ουόλς στις προεδρικές εκλογές του 2024». «Ψηφίζω την @kamalaharris επειδή αγωνίζεται για τα δικαιώματα και τις αιτίες που πιστεύω ότι χρειάζονται έναν πολεμιστή για να τις υπερασπιστεί», συμπλήρωσε.

Η Σουίφτ συνέχισε, αποκαλώντας την Χάρις «ηγετική μορφή με σταθερό χέρι και ταλέντο». «Πιστεύω ότι μπορούμε να επιτύχουμε πολλά περισσότερα σε αυτή τη χώρα αν καθοδηγηθούμε από την ηρεμία και όχι από το χάος», έγραψε.

Aνακοίνωσε την είδηση συνοδεύοντας την ανάρτησή της με μια φωτογραφία της με μια γάτα και υπογράφοντας ως "Γυναίκα με Γάτες χωρίς Παιδιά", μια αναφορά σε σχόλια του υποψηφίου αντιπροέδρου του Ντόναλντ Τραμπ, JD Vance. Ο γερουσιαστής του Οχάιο έχει προκαλέσει αντιδράσεις για ένα απόσπασμα του 2021 στο οποίο αποκαλεί διάφορους εξέχοντες Δημοκρατικούς – συμπεριλαμβανομένης της Harris – «μια ομάδα άτεκνων γυναικών με γάτες που είναι δυστυχισμένες με τη ζωή τους».