Latest News

Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2024

Χάρης Ρώμας: Η άγνωστη ιστορία που αποκάλυψε - «Ήταν η αφορμή για να το σκάσω από το σπίτι»


 Ο Χάρης Ρώμας μίλησε στην εκπομπή «Μαμά-δες», που φέτος εγκαινιάζει μία νέα στήλη, όπου γνωστά πρόσωπα μιλούν για τους γονείς τους και θυμούνται σημαντικές στιγμές από τα παιδικά... τους χρόνια.

Ο ηθοποιός αναφέρεται στις αναμνήσεις από τους γονείς του και αποκαλύπτει πού είχε πάει, όταν σε πολύ μικρή ηλικία είχε εξαφανιστεί και τον έψαχναν.

Ο Χάρης Ρώμας μοιράστηκε μια άγνωστη ιστορία για μία γυναίκα που συνάντησε τυχαία στον δρόμο και τον έκανε να αναθεωρήσει κάποια πράγματα.«Η μητέρα μου διηγούνταν την “αταξία” που είχα κάνει με μια ζητιάνα η οποία καθόταν σε γωνία του δρόμου με το χέρι της απλωμένο και ζητούσε ελεημοσύνη. Αυτή η εικόνα μου έκανε πολύ μεγάλη εντύπωση», είπε ο Χάρης Ρώμας.

«Ρώτησα τη μητέρα μου τι είναι αυτό και γιατί αυτή η κυρία κάθεται εκεί. Μου είπε ότι δεν έχει λεφτά, έχει μεγάλο πρόβλημα για να ζήσει και για αυτό της δίνουν κάποια λεφτά. Και της δίνουν για να φάει.

Μετά από μια μέρα εξαφανίστηκα από το σπίτι. Αρχίσανε να με ψάχνουν όλοι. Πανικόβλητοι βγήκαν στους δρόμους να με ψάξουν και ξαφνικά με βλέπουν τη γωνία του δρόμου δίπλα σε αυτή την κυρία με εμένα να απλώνω το χέρι μου (σ.σ. να ζητιανέψω). Είπα βοηθάω την κυρία για να φάει μαμά», ανέφερε ο Χάρης Ρώμας.