Latest News

Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2024

Θέμης Αδαμαντίδης για Βαρβάρα Κίρκη: «Είναι οριστικός ο χωρισμός μας - Θέλω να τη δω με οικογένεια»


 Την είδηση του χωρισμού του από την Βαρβάρα Κίρκη επιβεβαίωσε ο Θέμης Αδαμαντίδης, επισημαίνοντας ότι πρόκειται για μια... απόφαση οριστική.

Μάλιστα, ο τραγουδιστής μοιράστηκε την επιθυμία του να τη δει με οικογένεια κάποια στιγμή, τονίζοντας ότι ο ίδιος έχει κάνει παιδιά, οπότε για εκείνον έχει κλείσει αυτός ο κύκλος. Εξήγησε δε, ότι δεν ήταν αυτή η αιτία του χωρισμού τους.

«Είναι οριστικός ο χωρισμός. Θα ήθελα να τη δω με οικογένεια. Είναι κάτι, το οποίο, να πληροί και τον προορισμό του καθένα. Εγώ έχω κάνει οικογένεια, έχω κάνει παιδιά», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Δεν είναι αυτή η αιτία του χωρισμού. Δεν θέλω να βγει αυτό το νόημα. Κοιτάξτε για δύο ανθρώπους υπάρχει μια περίοδος που είναι καλά. Όταν σταματήσει αυτή να υπάρχει, είναι σωστό να χωρίζουν».

Σε ερώτηση για το τι θα έλεγε στη Βαρβάρα Κίρκη, αν ήταν μπροστά του, ο Θέμης Αδαμαντίδης απάντησε: «Δεν ξέρω, δεν είναι αυτή τη στιγμή μπροστά μου».

Η είδηση του χωρισμού και η καταγγελία για ξυλοδαρμό

Ο Θέμης Αδαμαντίδης και η Βαρβάρα Κίρκη χώρισαν μετά από τέσσερα χρόνια σχέσης, κάτι που επιβεβαίωσαν και οι δυο πλευρές.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της «ΟΝ time» το ζευγάρι τράβηξε χωριστούς δρόμους πρόσφατα με τον Θέμη Αδαμαντίδη να έχει μετακομίσει, ήδη, από το σπίτι που συζούσαν.

«Σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας. Όντως, δεν είμαστε πλέον ζευγάρι με τον Θέμη. Δεν μένουμε πλέον μαζί. Έχουμε χαράξει διαφορετικούς δρόμους. Αυτή τη φορά ο χωρισμός είναι οριστικός. Εγώ κρατάω από τον Θέμη μόνο τις καλές στιγμές. Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε. Κλείνοντας, θέλω να πω να είναι καλά, να είναι ευτυχισμένος και να προσέχει την υγεία του. Να είναι ευτυχισμένος αλλά μακριά από μένα. Η μόνη εκκρεμότητα που έχουμε είναι να έρθει να πάρει από το σπίτι τα προσωπικά του αντικείμενα, κάτι για το οποίο τον έχω ειδοποιήσει» δήλωσε η Βαρβάρα Κίρκη στα Σάσα Σταμάτη.

Υπενθυμίζεται ότι η σχέση τους πέρασε από διάφορες δοκιμασίες, με το πρώην ζευγάρι να έχει φτάσει μέχρι και τα δικαστήρια, όταν, το 2022, η Βαρβάρα Κίρκη κατηγόρησε τον Θέμη Αδαμαντίδη για ξυλοδαρμό. Λίγο καιρό μετά, υπήρξε επανασύνδεση και εκατέρωθεν τις μηνύσεις. Τους τελευταίους μήνες έδειχναν να είχαν ξεπεράσει τα προβλήματα στη σχέση τους, ωστόσο, τελικά το ζευγάρι έδωσε το οριστικό τέλος.