Latest News

Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2024

Σοκ: Κράταγε το σώμα της νεκρής μητέρας του στην κατάψυξη για να παίρνει τη σύνταξη

 Ένας γιος κατηγορείται ότι έβαλε το σώμα της νεκρής μητέρας του στον καταψύκτη της οικογένειας για να εξασφαλίσει τη... σύνταξή της.

Ο Sandro Mallus, 58 ετών, αρνείται ότι δολοφόνησε την αγαπημένη του μητέρα, αλλά λέει ότι «δεν θα βρει ποτέ ησυχία» για αυτό που έκανε με το πτώμα της.
Ο Σαρδηνός ισχυρίζεται ότι η μητέρα του, Rosanna Pilloni, 78 ετών, πέθανε από φυσικά αίτια προτού ανακαλύψει το άψυχο σώμα της, αναφέρει η L’union Sarda.

Ο Σάντρο είχε ένα ανατριχιαστικό σχέδιο για να συνεχίσει να εισπράττει τη σύνταξή της καθώς όπως λέει ήταν τόσο φτωχός που δεν μπορούσε να αντέξει οικονομικά μια κηδεία.

Είπε: «Δεν θα την έκανα ποτέ κακό: όταν ανακάλυψα το άψυχο σώμα της ήμουν απελπισμένος, δεν είχα τα χρήματα για την κηδεία και έτσι την έκλεισα εκεί μέσα.

«Δεν μπορώ να βρω ησυχία για αυτό που έκανα… Έκανα λάθος και θα πληρώσω για αυτό που έκανα, αλλά δεν είμαι δολοφόνος».

Οι ντόπιοι ισχυρίζονται ότι ο Sandro προσπάθησε να κρύψει το θάνατο της μητέρας του και να ξεγελάσει την ήσυχη πόλη τους διαδίδοντας ότι ήταν ακόμα ζωντανή.

Είπε στους κατοίκους άγριες ιστορίες για το πού βρισκόταν η μαμά του και συνέχιζε να ψωνίζει για δύο άτομα, αναφέρει η The Telegraph.

Αλλά οι ανήσυχοι γείτονες στράφηκαν τελικά στην αστυνομία όταν δεν είχαν δει τη Rosanna για μήνες,

Οι αστυνομικοί βρήκαν το σώμα της Ροζάνα στην κατάψυξη με τον Σάντρο να έχει ομολογήσει ότι την είχε κρύψει εκεί μέσα.