Latest News

Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2024

Ανδρέας Γεωργίου - Σιμώνη Χριστοδούλου: Παντρεύτηκαν μετά από τριήμερο γλέντι στην Αγία Νάπα (ΕΙΚΟΝΕΣ)

 


Ο Ανδρέας Γεωργίου και η Σιμώνη Χριστοδούλου το είπαν και το έκαναν. Παντρεύτηκαν  τηρώντας όλα τα κυπριακά έθιμα του γάμου, χορεύοντας μέχρι να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας...
το απόγευμα της Κυριακής 1/9

Ο γάμος πραγματοποιήθηκε στο ξωκλήσι του Αγίου Επιφανίου στην Αγία Νάπα. Το μέρος προσφέρει ένα ειδυλλιακή ατμόσφαιρα, όπου γίνονται πολυτελείς γάμοι μπροστά στο ηλιοβασίλεμα, ένα κάδρο που άρεσε πολύ στο ευτυχισμένο ζευγάρι.

Κουμπάροι στον γάμο ήταν η Βάνα Δημητρίου, η Άντρια Παχίτη κι ο Κούλλης Νικολάου. Μάλιστα η Βάνα Δημητρίου και ο Κούλλης Νικολάου έντυσαν τον γαμπρό, μαζί με τους πρωταγωνιστές από τη Γη της Ελιάς.

Ο Ανδρέας Γεωργίου δεν είχε μιλήσει ποτέ ανοιχτά για τη σχέση του με τη Σιμώνη Χριστοδούλου παρά μόνο όταν πια είχαν αποφασίσει πως θα παντρευτούν: «Ήθελα να το προστατέψω όσο μπορούσα γιατί δεν θέλω αυτό το γεγονός να είναι σόου, αλλά κάτι δικό μου που θα το μοιραστώ με τους δικούς μου ανθρώπους. Αισθάνομαι αμήχανα να συζητώ για αυτό γιατί το εκθέτω πολύ και θέλω να το κρατήσω όσο δικό μου γίνεται», είχε πει χαρακτηριστικά.

Μάλιστα όταν πια έγινε γνωστό πως παντρεύεται, αποκάλυψε πως ο γάμος θα ήταν ανοιχτός με όλα τα κυπριακά έθιμα, όπως κι έγινε.

Δείτε φωτογραφίες:

ΑΝΔΡΕΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

ΑΝΔΡΕΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

ΑΝΔΡΕΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

ΑΝΔΡΕΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

ΑΝΔΡΕΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

ΑΝΔΡΕΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

ΑΝΔΡΕΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

ΑΝΔΡΕΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ