Latest News

Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2024

Γιάννης Καψάλης: Ξυλοδαρμός σε πανηγύρι στον Κορυδαλλό με τρεις τραυματίες – Τι απαντά ο Αντιδήμαρχος Κορυδαλλού


 Ένα άγριο περιστατικό εκτυλίχθηκε το βράδυ Σαββάτου 21/9 σε πανηγύρι του Κορυδαλλού όπου τραγουδούσε ο... Γιάννης Καψάλης.

Πιο συγκεκριμένα, την ώρα που ο τραγουδιστής βρισκόταν στην πίστα και τραγουδούσε, ξέσπασε άγριος καυγάς μεταξύ του κοινού με αποτέλεσμα να τραυματιστούν δύο αντιδήμαρχοι και ένας δεκαεξάχρονος, ενώ, μια γυναίκα λιποθύμησε. Η συμπλοκή μάλιστα, πήρε μεγάλη έκταση καθώς ενεπλάκησαν σε αυτή τουλάχιστον 10 άτομα, σύμφωνα με τις μαρτυρίες του κόσμου.Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, ο νέος αντιδήμαρχος Κoρυδαλλού τραυματίστηκε ελαφριά στο κεφάλι, ενώ ένας άλλος Αντιδήμαρχος τραυματίστηκε στο πόδι και του έκλεψαν την χρυσή αλυσίδα με τον σταυρό που φορούσε. Ο 16χρονος δέχθηκε γροθιά στο πρόσωπο και δέχθηκε τις πρώτες βοήθειες από διασώστες του ΕΚΑΒ που βρέθηκαν στο σημείο.

Ο Αντιδήμαρχος Κορυδαλλού, Λάμπης Τσιρακίδης έδωσε λεπτομέρειες για το περιστατικό. 

«Έχω κάταγμα στο αριστερό χέρι, έχω μώλωπες στο σώμα μου. Εγώ δεν ήρθα στα χέρια απλά έκατσα δίπλα στα γυναικόπαιδα και έτρωγα όλες τις καρέκλες και τα τραπέζια που πετάγανε. Ήταν γιορτή για τον Κορυδαλλό, είχε 5.000 κόσμο. Γλένταγε ο κόσμος, δεν ξέρω πόσα άτομα μαλώνανε. Πρέπει να ήταν 50 άτομα, φεύγανε καρέκλες, μπουκάλια, τραπέζια. Τα άτομα αυτά δεν ήταν πάνω από 25 ετών. Ξέρουμε πως έχει τραυματιστεί ένας ακόμα Αντιδήμαρχος. Αυτός έφαγε ένα τραπέζι στο κεφάλι, στην πίσω μεριά του αφτιού και άνοιξε το πίσω μέρος του κεφαλιού του. Ήταν και αυτός στο νοσοκομείο μαζί μου», κατέληξε.