Latest News

Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2024

Ζευγάρι είχε ερωτική επαφή εν ώρα πτήσης - Οι επιβάτες ειδοποίησαν το πλήρωμα


Ένα ζευγάρι πιάστηκε στη μέση μιας σεξουαλικής πράξης σε ένα αεροπλάνο- Οι επιβάτες ειδοποίησαν το πλήρωμα και τώρα έχουν μπλεξίματα με... το νόμο.

Η Antonia Sullivan και ο Bradley Smith βρίσκονταν στη γεμάτη πτήση της easyJet προς το Μπρίστολ από την Τενερίφη όταν εκείνος έβαλε πολλά παλτά στην αγκαλιά του συντρόφου της. Λίγες στιγμές μετά την απογείωση, σοκαρισμένοι μάρτυρες είδαν «έντονες κινήσεις των χεριών» από κάτω στις θέσεις 16Α και 16Β στην πτήση της 3ης Μαρτίου και ειδοποίησαν το πλήρωμα καμπίνας.

Το Ειρηνοδικείο του Μπρίστολ άκουσε το ζευγάρι, αμφότεροι από τη Rhondda Cynon Taf της Ουαλίας, να μεταφέρονται εκτός αεροπλάνου από τους αξιωματικούς και να ανακρίνονται μετά την προσγείωση στο Μπρίστολ. Ο Σάλιβαν και η Σμιθ, 22 ετών, ομολόγησαν την ενοχή τους για προσβολή δημόσιας αξιοπρέπειας διαπράττοντας σεξουαλική πράξη σε δημόσιο χώρο.



Ο δικαστής Λιν Μάθιους είπε στο ζευγάρι: «Ποιοι νομίζετε ότι είστε;» ενώ λίγο αργότερα «Δεν έβλεπες καθόλου τα συναισθήματα των άλλων επιβατών. Εκεί καθόταν ένα παιδί που μπορούσε να δει τι συνέβαινε.

«Ποιος νομίζεις ότι είσαι και με ποιο δικαίωμα πιστεύεις ότι μπορείς να συμπεριφέρεσαι με αυτόν τον τρόπο ενώπιον των ανθρώπων σε εκείνη την πτήση;»

Ένα δικαστήριο άκουσε ότι ο Smith ζήτησε από τη φίλη του να κάνει την πράξη, την οποία είδαν τρεις συνεπιβάτες, συμπεριλαμβανομένης μιας έφηβης που καθόταν πίσω τους δίπλα στη μαμά της, αναφέρει η The Sun. Η Σάλιβαν είπε στο πλήρωμα καμπίνας ότι απλώς έτριβε το πόδι του φίλου της.

Η εισαγγελέας Maree Doyle είπε στο δικαστήριο: «Μετά από λίγα λεπτά ο μάρτυρας γνώριζε ότι το ζευγάρι είχε ξανατακτοποιήσει μερικά παλτά πάνω από την αγκαλιά του Smith και ακολουθούσαν έντονες κινήσεις των χεριών κάτω από το παλτό. Ο μάρτυρας που καθόταν δίπλα τους μπορούσε να δει τι συνέβαινε ενώ Μια μητέρα και μια έφηβη κόρη που κάθονταν πίσω από το ζευγάρι μπορούσαν επίσης να δουν τι συνέβαινε».