Latest News

Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2024

Μαρία Κορινθίου για το διαζύγιο με τον Γιάννη Αϊβάζη: «Δεν υπήρξαν τρίτα πρόσωπα, τον λατρεύω»


 Για το διαζύγιό της από τον Γιάννη Αϊβάζη, μετά από 17 χρόνια γάμου, τους λόγους που οδήγησαν τον χωρισμό και την ειλικρινή σχέση που έχουν μίλησε η Μαρία Κορινθίου στην εκπομπή της... Σίσσυς Χρηστίδου.

«Ας τοποθετηθούμε επιτέλους γιατί πολλά ακούστηκαν. Θέλω να πω ότι δεν απολογούμαι για τίποτα. Δεν οφείλω όμως και σε κανέναν να εξηγήσω κάτι, είναι πάρα πολύ δύσκολη έτσι κι αλλιώς αυτή η κατάσταση, σε όσο καλές συνθήκες κι αν έγινε. Είναι πάρα πολύ δύσκολο να κάθεσαι να επικοινωνείς τα προσωπικά σου και τις αποφάσεις που μπορεί να παίρνεις για τη ζωή σου με την οικογένειά σου», ανέφερε αρχικά η ηθοποιός.

«17 χρόνια με τον Γιάννη είναι πολύτιμα. Τον Γιάννη τον αγαπάω και θα εξακολουθώ να τον αγαπάω. Είναι κομμάτι της ζωής μου και θα εξακολουθεί να είναι κομμάτι της ζωής μου, θα εξακολουθεί να είναι στην καθημερινότητά μου και στη ζωή μου. Είναι οικογένεια. Απλά πήρε μια άλλη μορφή η σχέση που έχουμε. Τον λατρεύω. Όταν κάθεσαι με τον άνθρωπό σου να συζητήσεις κάποια πράγματα, γιατί πολλά ακούστηκαν, όταν δεν έχουν υπάρξει τρίτα άτομα και οι συνθήκες δεν ήταν συνθήκες έντασης, και κάθεσαι απλά να συζητήσεις και να πάρεις κάποιες αποφάσεις από κοινού, είναι πάρα πολύ δύσκολο… Ο Γιάννης λοιπόν εξακολουθεί να είναι στη ζωή μου, θα εξακολουθεί να είναι στη ζωή μου κι αυτό δεν έχει να κάνει με το ότι έχουμε ένα παιδί μαζί, την Ισμηνούλα. Φυσικά και αυτό είναι το νούμερο ένα, αλλά η βάση του δεν είναι μόνο αυτή.», πρόσθεσε.

» Αγαπιόμαστε βαθιά. Εξακολουθούμε να είμαστε οικογένεια και θα εξακολουθήσουμε να είμαστε ο ένας στη ζωή του άλλου… Στην απόφαση που πήραμε τα βάλαμε όλα στο τραπέζι, από το πως θα διαχειριστούμε άλλους ανθρώπους που μπορεί να έρθουν στη ζωή μας,  μέχρι το πως θα διαχειριστούμε το μιντιακό κομμάτι…», εξομολογήθηκε η Μαρία Κορινθίου.

«Η είδηση του χωρισμού μας διέρρευσε ουσιαστικά, και προτιμήσαμε να διαρρεύσει καλοκαίρι, που είναι όλα νεκρά. Υπάρχει πολλή συζήτηση από πίσω και με την Ισμήνη. Η Ισμήνη ήταν λες και μιλάγαμε με γυναίκα 30 χρονών. Πιο πολύ ήταν το πως θα διαχειριστούμε το μιντιακό κομμάτι, και το πως θα το διαχειριστούμε από κοινού… Γνωρίζαμε τι θα πούμε, πως θα το πούμε…

Είπα ότι θα τοποθετηθώ όταν πρέπει, με σοβαρότητα και όταν θα αισθάνομαι καλά. Μια που τοποθετούμαι τώρα και μια που δε θα ξανατοποθετηθώ… Περίμενα ότι μπορεί να πουν διάφορα. Δε με ενόχλησε τόσο, απλά ήθελα να βάλω τα όριά μου όταν ανέβασα αυτό το βίντεο. Η πρόταση για την παράσταση μας έγινε όταν γύρισα από την Αμερική, τον Ιούνιο, ήμασταν στο αεροδρόμιο ακόμα. Το υπόλοιπο κομμάτι με τον Γιάννη δεν είχε πέσει στο τραπέζι» πρόσθεσε.