Latest News

Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2024

Σοκ στο Ρέθυμνο: Πυροβόλησαν έξι φορές και έκοψαν τη γλώσσα κτηνοτρόφου - Είχαν επιτεθεί με καυστικό υγρό και στον γιο του


 Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία του Ρεθύμνου από την αιματηρή επίθεση σε κτηνοτρόφο της περιοχής, με νέα στοιχεία να βλέπουν συνεχώς το φως... της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με πληροφορίες  άγνωστοι επιτέθηκαν στον 69χρονο κτηνοτρόφο σήμερα το πρωί, στο ποιμνιοστάσιό του στο χωριό Βιλανδρέδο.

Ο άνδρας, που βρέθηκε από τον γιο του, μεταφέρθηκε με πολλαπλά τραύματα στο νοσοκομείο Ρεθύμνου, με την κατάστασή του να χαρακτηρίζεται εξαιρετικά κρίσιμη.

Παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών, ο 69χρονος, που έχει δεχτεί περίπου έξι πυροβολισμούς στα πόδια και το ένα χέρι, εξακολουθεί να αιμορραγεί, ενώ σοκ προκαλεί το γεγονός ότι οι δράστες του έκοψαν την γλώσσα.

Ο τραυματίας έχει μεταφερθεί στη ΜΕΘ, ενώ η αστυνομία διεξάγει έρευνες για την ταυτοποίηση και τον εντοπισμό των δραστών.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι έρευνες των αρχών στρέφονται μεταξύ άλλων προς συγκεκριμένο κύκλο υπόπτων. Συγκεκριμένα φέρεται να τοποθετούν στο κάδρο της έρευνας και πρόσφατο περιστατικό με την επίθεση με καυστικό υγρό που είχε δεχθεί ο γιος του.