Latest News

Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2024

Χαλκιδική: «Όλα είναι σάπια στο λούνα παρκ» καταγγέλει ο πατέρας του αδικοχαμένου Γιάννη

 


«Ποιος μου σκότωσε το παιδί; Θα μου το πουν θέλοντας και μη»...

Ο πατέρας του 19χρονου, που σκοτώθηκε σε λούνα παρκ της Χαλκιδικής τον Αύγουστο, Γιώργος Καμπαϊλής μίλησε στην ΕΡΤ  υποστηρίζοντας ότι οι άνθρωποι από την τοπική αυτοδιοίκηση δεν επέβαλαν πρόστιμα και δεν ενημέρωσαν την Περιφέρεια για να κλείσει το λούνα παρκ. Επιπλέον, κατηγόρησε τόσο τον επιχειρηματία της επιχείρησης όσο και τις αρμόδιες αρχές.

 

«Δεν υπάρχει τίποτα, όλα είναι κατεστραμμένα. Όλα είναι σάπια» κατήγγειλε υπογραμμίζοντας την κλοπή ρεύματος από την επιχείρηση επί σειρά ετών. «Τι σημαίνει να παίρνει ρεύμα απευθείας από κολόνα, αν γίνει βραχυκύκλωμα; Η παροχή δεν έχει μέτρο ασφάλειας» είπε. Τόνισε επίσης την ανάγκη εισαγγελέας να εξετάσει το ενδεχόμενο σύστασης εταιρειών, που μετακινούν τα ίδια μηχανήματα από τη μία περιοχή στην άλλη «χωρίς βεβαιώσεις, πιστοποιήσεις, άδειες λειτουργίας».

Χθες (2/9) εξερχόμενος από τον Άρειο Πάγο ο πατέρας του αδικοχαμένου νέου δήλωσε μεταξύ άλλων τα εξής: «Σήμερα έγινε μια προσπάθεια σε ανθρώπινο επίπεδο και σε επίπεδο διαδικασιών ώστε να ενημερώσουμε την εισαγγελέα του Αρείου Πάγου για το πως εξελίσσεται ένα κομμάτι των ερευνών. Η ευαισθησία της και ο τρόπος αντιμετώπισης της Δικαιοσύνης είναι σημαντικός. Έχω εμπιστοσύνη. Αύριο αναμένουμε τον επίσημο φορέα για τον τεχνικό έλεγχο ώστε να μπορέσουν οι δικαστές και οι εισαγγελείς να συντάξουν κατηγορητήριο”. Συνεχίζοντας ,τόνισε:

“Οι πληροφορίες από τις έρευνες ντροπιάζουν τον ελληνικό λαό. Ένα σάπιο σύστημα που για 2 και 3 ευρώ σκοτώνει τα παιδιά των Ελλήνων. Δε θα σταματήσω μέχρι να βγουν στο φως, όλοι όσο εμπλέκονται. Και εμπλέκεται πάρα πολύς κόσμος. Τις επόμενες ημέρες θα φέρουμε ένα σύνολο από πληροφορίες για το πόσο μεγάλη είναι η διαπλοκή όχι μόνο στα λούνα παρκ αλλά και σε άλλες επιχειρήσεις. Έδωσα φάκελο στη εισαγγελέα με στοιχεία της έρευνας. Η εισαγγελέας συμπάσχει μαζί μας. Δεν υπάρχει κανείς που να έχει στηρίξει την οικογένεια μου και οι πάντες είναι εξαφανισμένοι».