Latest News

Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2024

Ο Μάρκος Σεφερλής και το beef με τους παρουσιαστές - «Θα τους ξεμπροστιάσω όλους» (ΒΙΝΤΕΟ)

 
Πυρά κατά παρουσιαστών και εκπομπών εξαπέλυσε με νέο βίντεό του στα social media, o Μάρκος Σεφερλής...

Το ζήτημα με το σκετς του Μάρκου Σεφερλή ως Nemo, ήταν ένα από τα βασικότερα θέματα των σημερινών εκπομπών, καθώς σήμερα όλες είχαν πρεμιέρα για τη νέα τηλεοπτική σεζόν. Όπως αναφέρει ο ηθοποιός, κάποιοι παρουσιαστές έκαναν τα αδύνατα δυνατά προκειμένου να βγει να μιλήσει στην εκπομπή τους, και όταν αρνήθηκε καταφέρθηκαν εναντίον του.

Στη συνέχεια ο ίδιος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ανέβασε ένα βίντεο στο οποίο με έντονο τόνο ξέσπασε εναντίον τους, κάνοντας λόγο μεταξύ άλλων για υποκρισία. «Δεν παίρνουν καμία αξία γιατί ο κόσμος ξέρει ποιοι πραγματικά είναι, θα τους ξεμπροστιάσω όλους», σημείωσε μεταξύ άλλων ο ηθοποιός.

«Για να δείτε τι υποκρισία υπάρχει. Μέχρι χθες, σχεδόν όλοι οι παρουσιαστές και παρουσιάστριες των πρωινών εκπομπών έβαλαν λιτούς και δεμένους να βγω στην πρώτη τους εκπομπή. Σε όσους αρνήθηκα, βγήκαν σήμερα και είπαν διάφορα για εμένα. Λοιπόν, ακούστε τι έχει γίνει… Τόσα χρόνια, δεν ασχολούμουν μαζί τους για να μην τους δώσω αξία», ανέφερε αρχικά ο Μάρκος Σεφερλής.

«Τώρα που κατάλαβα ότι και να ασχοληθώ μαζί τους, δεν παίρνουν καμία αξία γιατί ο κόσμος ξέρει ποιοι πραγματικά είναι, θα τους ξεμπροστιάσω όλους. Έναν έναν ξεχωριστά, με επιχειρήματα, με αποδείξεις, με μηνύματα. Μείνετε συντονισμένοι, θα περάσουμε ωραία», κατέληξε.