Latest News

Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2024

Αδιανόητο: 81χρονη δέχτηκε απρόκλητη επίθεση σε κεντρικό δρόμο της Νέας Υόρκης- Άγνωστος της έδωσε γροθιά (βίντεο)

 


Μια 81χρονη γυναίκα δεν πρόκειται να αφήσει μια τυχαία επίθεση από έναν άνδρα που τη γρονθοκόπησε στο πλάι του κεφαλιού  να την εμποδίσει να βγάζει βόλτα τον σκύλο της καθημερινά... σύμφωνα με δημοσιεύματα.

Το FOX 5 στην πόλη της Νέας Υόρκης ανέφερε ότι η γυναίκα, που λέγεται Γκλόρια, είπε ότι αισθάνεται «τυχερή» που είναι ζωντανή αφού γρονθοκοπήθηκε τυχαία στην πάνω δυτική πλευρά του Μανχάταν και νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο.

Η Gloria, η οποία υπέστη μώλωπες στο πρόσωπο και τον λαιμό της, μίλησε αποκλειστικά στον Duarte Geraldino του FOX 5.

Είπε στον σταθμό ότι δεν θυμάται πολλά για το περιστατικό επειδή υπέστη διάσειση από την επίθεση. Ωστόσο, χαρακτήρισε το περιστατικό ως «τρομακτικό».

«Αυτό είναι το τρομακτικό κομμάτι, [συνέβη] μπροστά στο κτήριο μου», είπε.

Στο βίντεο παρακολούθησης που εξασφάλισε το FOX 5, η Γκλόρια φαίνεται να περπατά τον σκύλο της σε ένα πεζοδρόμιο κοντά στη W. 66th Street και τη λεωφόρο του Άμστερνταμ περίπου στις 7 μ.μ., όταν ένας άντρας ντυμένος στα μαύρα φαίνεται να της λέει κάτι καθώς περνά δίπλα της.

Λίγες στιγμές αργότερα, ο άντρας με τα μαύρα γυρίζει και περπατά πίσω προς την Γκλόρια από πίσω, μετά ταλαντεύεται, ρίχνοντας μια γροθιά στο πρόσωπό της.

Αν και ο σταθμός διέκοψε το βίντεο και δεν έδειξε την πλήρη επίθεση, είπε ότι η Γκλόρια χτύπησε το κεφάλι της στο πλάι του κτιρίου πριν χάσει την ισορροπία της και πέσει στο έδαφος.

Το επόμενο βίντεο στο βίντεο δείχνει την Γκλόρια στο έδαφος με τον άνδρα να απομακρύνεται καθώς περαστικοί σπεύδουν να τη βοηθήσουν.

«Δεν ήθελα να δω την κασέτα και ίσως επειδή νιώθω τόσο τυχερή, γιατί θα μπορούσε να είχε ένα μαχαίρι», είπε στον ειδησεογραφικό σταθμό. «Ο λαιμός μου ήταν σχεδόν τόσο παχύς όσο το πρόσωπό μου».