Latest News

Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2024

Πειραιάς: Ισόβια στον 69χρονο που πυροβόλησε εν ψυχρώ υπάλληλο πάρκινγκ - Ένταση έξω από το δικαστήριο

 


Η ποινή της ισόβιας κάθειρξης επιβλήθηκε στον 69χρονο για την εν ψυχρώ δολοφονία παρκαδόρου στον Πειραιά, χωρίς να του αναγνωριστεί...ελαφρυντικό.

Το περιστατικό είχε σημειωθεί στις 15 Σεπτεμβρίου του 2023.

Οι δύο άνδρες διαφωνούσαν για την όχληση που φαίνεται να προκαλούσε στη γειτονιά ο χώρος στάθμευσης. Ο δράστης, πήγε στο σπίτι του, πήρε την καραμπίνα του και πυροβόλησε δύο φορές το θύμα, που εξέπνευσε σε ηλικία 40 ετών.

Σχεδόν έναν χρόνο μετά, το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Πειραιά τον έκρινε ομόφωνα ένοχο και του επέβαλε την ποινή της ισόβιας κάθειρξης.

Πάντως, συγγενείς του θύματος προσπάθησαν να λιντσάρουν τον 69χρονο έξω από τα δικαστήρια του Πειραιά τη στιγμή της μεταγωγής του.

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις επιχείρησαν να απομακρύνουν τους εξαγριωμένους συγγενείς του 39χρονου. Ακόμα και όταν έβαλαν τον κατηγορούμενο μέσα στην κλούβα του Μεταγωγών, δε σταμάτησαν να τον αποδοκιμάζουν, να χτυπούν το όχημα και να εκτοξεύουν μπουκάλια.

Πειραιά Η δολοφονία είχε παγώσει το πανελλήνιο

Το βιντεοληπτικό υλικό με την εκτέλεση του 40χρονου στο πάρκινγκ του Πειραιά, το οποίο είχε προκαλέσει ανατριχίλα. Και αυτό διότι φαίνεται ο δράστης να πυροβολεί από απόσταση αναπνοής το θύμα.

Μάλιστα, υπήρξε και μαρτυρία που αναφέρει ότι τον πυροβόλησε από το μπαλκόνι του σπιτιού του.

Το θύμα, 40 ετών και πατέρας τριών παιδιών, κατέληξε στο Τζάνειο, ωστόσο, μάρτυρες ανέφεραν ότι πέθανε ακαριαία.