Latest News

Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2024

ΣΟΚ: Γυναίκα σκότωσε με το αυτοκίνητό της μετανάστη που της είχε κλέψει την τσάντα (ΒΙΝΤΕΟ)

 


Μία 65χρονη επιχειρηματίας κυνήγησε με το αυτοκίνητό της έναν Αλγερινό ο οποίος νωρίτερα της είχε κλέψει την τσάντα- Τον συνέθλιψε με τη Mercedes της αφού τον χτύπησε... τέσσερις  φορές!

Είναι μια ταινία που διαρκεί ένα λεπτό και 20 δευτερόλεπτα και «καρφώνει» τη γυναίκα που συνέτριψε και σκότωσε τον άνδρα που της είχε κλέψει την τσάντα λίγα λεπτά νωρίτερα σύμφωνα με την corriere della sera. Ένα λεπτό και 20 δευτερόλεπτα βιντεοσκόπησε η κάμερα παρακολούθησης του ναυτικού καταστήματος Darsena όπου ο Said Malkoun, ένας 47χρονος Αλγερινός με αβέβαιη ταυτότητα και άστεγος, βρέθηκε συντετριμμένος το βράδυ της Κυριακής.

Το συγκλονιστικό βίντεο
Είναι λίγο πριν τα μεσάνυχτα όταν το βλέμμα της κάμερας στη via Coppino -ένας δρόμος γεμάτος εταιρείες που εργάζονται στον ναυτικό τομέα αλλά και εστιατόρια- δείχνει τον άνδρα που φοράει λευκό μπλουζάκι και περπατά αποφασιστικά στο δρόμο. Δεν φαίνεται να κρύβεται, δεν φαίνεται να βιάζεται, μάλλον έχει πειστεί ότι κατάφερε να τα βγάλει πέρα ​​αφού έκλεψε την τσάντα από μια γυναίκα που μόλις είχε φύγει από ένα εστιατόριο στον ίδιο δρόμο.
Ξαφνικά το λευκό SUV έρχεται πίσω του, μια Mercedes μεγάλου κυβισμού, που τον χτυπά σαν κορίνα του μπόουλινγκ, πετώντας τον στη βιτρίνα. Εκ πρώτης όψεως μπορεί να φαίνεται σαν ένα τροχαίο ατύχημα, με ένα άτομο πίσω από το τιμόνι να χάνει τον έλεγχο του αυτοκινήτου και να χτυπά έναν περαστικό που είχε την ατυχία να περάσει.

Αλλά κάθε αμφιβολία εξαφανίζεται στις επόμενες σεκάνς.

Το αυτοκίνητο μετατοπίζεται πρώτα στην όπισθεν και μετά κινείται προς τα εμπρός για να χτυπήσει ξανά τον στόχο. Μία, δύο, τρεις φορές.

Την τελευταία φορά βλέπουμε τη σιλουέτα του άντρα στο έδαφος που φαίνεται να κοιτάζει επίμονα τη γυναίκα. Ωστόσο, αυτό το βλέμμα δεν σταματά την πρωτοφανή βία. Το αυτοκίνητο ανεβαίνει στο πεζοδρόμιο και τον χτυπάει για τέταρτη φορά, σχεδόν φαίνεται να περνάει από πάνω του.

Σε εκείνο το σημείο βγαίνει έξω, παίρνει την τσάντα της και ξαναμπαίνει στο αυτοκίνητο. Στο βάθος φαίνεται η βροχή και οι προβολείς άλλων αυτοκινήτων που περνούσαν αδιαφορώντας για το τι συμβαίνει.

Πέρασαν τα 20 λεπτά. Ένας ετοιμοθάνατος και μια σπασμένη βιτρίνα παραμένουν στο έδαφος.

Το αυτοκίνητο συνεχίζει το δρόμο του, η κάμερα δεν εστιάζει στο επόμενο στάδιο εκείνης της τρελής βραδιάς: την επιστροφή της στο εστιατόριο όπου δείπνησε για να επιστρέψει την ομπρέλα που είχε δανειστεί.

Ο πρόλογος αυτής της ιστορίας μένει ακόμη να διευκρινιστεί. Τι πυροδότησε τη δυσανάλογη αντίδραση της γυναίκας, μιας 65χρονης επιχειρηματία, της Cinzia Dal Pino, η οποία με την οικογένειά της διαχειρίζεται εδώ και χρόνια ένα από τα πιο γνωστά παραλιακά καταστήματα στο Viareggio, το Milano.

Βρίσκεται υπό κράτηση από το απόγευμα της Δευτέρας.

Η εισαγγελία με επικεφαλής τον Domenico Manzione την κατηγορεί για ανθρωποκτονία εκούσια. Σήμερα, επικουρούμενη από τον καθηγητή Enrico Marzaduri, θα εμφανιστεί ενώπιον του ανακριτή για την ακρόαση επικύρωσης. Στους αστυνομικούς από το αστυνομικό τμήμα του Βιαρέτζιο και την ιπτάμενη ομάδα της Λούκα που εμφανίστηκαν το πρωί της Δευτέρας, αφού την αναγνώρισαν χάρη στις κάμερες, απάντησε δακρυσμένη ότι ο άνδρας την απείλησε λέγοντας ότι είχε μαχαίρι την τσέπη του. Ωστόσο, δεν βρέθηκε μαχαίρι στο πτώμα στριμωγμένο στη βιτρίνα του καταστήματος.

Ποιος είναι το θύμα
Οι έρευνες της αστυνομίας συνεχίζουν να ανασυνθέτουν την όλη ιστορία, συμπεριλαμβανομένης της ταυτότητας του Said Malkoun, ο οποίος ίσως δεν είναι Αλγερινός αλλά Μαροκινός.

Γνωρίζουμε γι ‘αυτόν ότι έφτασε στην Ιταλία το 2004 χωρίς άδεια παραμονής, ότι έχει ένα σωρό προηγούμενα για κλοπές και κλοπές, ότι πέρασε επίσης από το Μιλάνο και το Παλέρμο και εκδιώχθηκε από την Ιταλία (στα χαρτιά) περίπου δέκα φορές. Δύο φορές κατέληξε σε CPR, την τελευταία φορά στη Ρώμη τον Δεκέμβριο του 2023, αλλά η Αλγερία δεν τον αναγνώρισε ποτέ ως έναν από τους πολίτες της.