Latest News

Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2024

Μαρινέλλα: Αισιοδοξία για την υγεία της - Παραμένει για 5η μέρα στη ΜΕΘ - Νέος κύκλος εξετάσεων

 


Η σπουδαία τραγουδίστρια Μαρινέλλα συνεχίζει να δίνει τη μάχη της για 5ο εικοσιτετράωρο στο νοσοκομείο Υγεία μετά το ισχυρό εγκεφαλικό που υπέστη το βράδυ της Τετάρτης στη σκηνή του Ηρωδείου, στο πλαίσιο...συναυλίας της.

Οι γιατροί δηλώνουν πως η κατάστασή της είναι σταθερή αλλά παραμένει κρίσιμη. Ωστόσο υπάρχει αισιοδοξία αφού  ο οργανισμός της ανταποκρίνεται στη φαρμακευτική αγωγή, έχει επαφή με το περιβάλλον και επιπλέον δεν έχει διασωληνωθεί.

Οι γιατροί είναι συγκρατημένα αισιόδοξοι αναφορικά με την εξέλιξη της υγείας της Μαρινέλλας, ενώ σήμερα αναμένεται να την υποβάλλουν σε νέα σειρά εξετάσεων για να διαπιστώσουν την πορεία της υγείας της.

Στο πλευρό της Μαρινέλλας παραμένουν συγγενείς και φίλοι της αλλά και όλη η Ελλάδα, που στέλνει μηνύματα αγάπης και συμπαράστασης προς την ίδια, με την ευχή να αναρρώσει γρήγορα και να επιστρέψει στην καθημερινότητά της.

Η σπουδαία ερμηνεύτρια νοσηλεύεται στη ΜΕΘ με τα τρία πρώτα εικοσιτετράωρα να είχαν εκτιμηθεί ως κρίσιμα για την εξέλιξη της περιπέτειάς της. Σε αυτές τις τρεις μέρες η κατάστασή της παρέμεινε σταθερή, ενώ φαίνεται ότι ανταποκρίθηκε θετικά στη φαρμακευτική αγωγή. Επιπλέον δε χρειάστηκε να διασωληνωθεί.

Όπως είναι φυσικό κάθε εικοσιτετράωρο που περνάει είναι κρίσιμο. Ωστόσο το γεγονός πως δεν υπάρχει επιπλοκή θεωρείται ενθαρρυντικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, εάν και την Κυριακή συνεχίσει έτσι εκτιμάται ότι η μεγάλη κυρία του ελληνικού τραγουδιού θα έχει ξεπεράσει τον κίνδυνο για τη ζωή της, χωρίς όμως να είναι ακόμη γνωστές οι συνέπειες για την κατάστασή της από ένα τόσο βαρύ εγκεφαλικό.

Στο τελευταίο ιατρικό ανακοινωθέν που εξέδωσε το θεραπευτήριο «ΥΓΕΙΑ» το μεσημέρι της Παρασκευής (27/9) αναφέρεται:

«Μετά από σχεδόν 40 ώρες νοσηλείας στην ΜΕΘ του Νοσοκομείου ΥΓΕΙΑ λόγω σοβαρού αγγειακού εγκεφαλικού επεισοδίου η κατάσταση της κα. Παπαδοπούλου Κυριακής (Μαρινέλλα) παραμένει σταθερή και κρίσιμη.