Latest News

Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2024

Νέα Σμύρνη: Έγκλημα ο θάνατος του 46χρονου - Τον μαχαίρωσαν στην κοιλιά - Εξετάζεται η αδελφή του

 

Εγκληματική ενέργεια διαπίστωσε ο ιατροδικαστής για το θάνατο του 46χρονου στη Νέα Σμύρνη, καθώς διαπίστωσε τραύμα από μαχαίρι...στην κοιλιά.

Την έρευνα για τη δολοφονία αναλαμβάνει πλέον το Τμήμα Ανθρωποκτονιών της ΕΛΑΣ.

Υπενθυμίζεται ότι ο 46χρονος εντοπίστηκε νεκρός από μαχαιρώματα μέσα στο σπίτι του, στην οδό Παλαιολόγου στη Νέα Σμύρνη, το μεσημέρι της Παρασκευής (13/9).

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 48χρονος έφερε τραύμα από αιχμηρό αντικείμενο στην κοιλιακή χώρα.

Το θύμα εντόπισε η αδερφή του, με την οποία έμεναν μαζί στο διαμέρισμα και η οποία, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει νοητική στέρηση και δηλώνει ότι είναι αθλήτρια των Special Olympics.

Η αδερφή του στη συνέχεια ειδοποίησε την κοινωνική υπηρεσία του δήμου, και αυτοί με την σειρά τους το ΕΚΑΒ και την αστυνομία.

Μέχρι χθες (12/9) ο 46χρονος νοσηλευόταν στη Νίκαια. Ο ίδιος πήρε εξιτήριο και σήμερα το πρωί κάλεσε το ΕΚΑΒ η αδερφή του και είπε πως δεν αναπνέει και πιθανόν έπαθε ανακοπή.

Όταν οι διασώστες τον βρήκαν νεκρο και με τραύμα από μαχαίρι, κάλεσαν την Αστυνομία.

Οι αστυνομικοί διαπίστωσαν πως το πρόσωπο του ήταν μελανιασμένο, είχε εκδορες στο λαιμό και ευδιάκριτο τραύμα από μαχαίρι στην κοιλιακή χώρα.

Η αδελφή του 46χρονου εξετάζεται από την αστυνομία, ενώ η η αρχική εκτίμηση της ΕΛΑΣ ήταν ότι δεν υπήρχαν ενδείξεις παρουσίας τρίτου προσώπου στο σπίτι.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν προκύψει από τη μέχρι στιγμής έρευνα, η αδερφή φαίνεται πως αντιμετωπίζει ψυχιατρικά προβλήματα και οι αστυνομικοί ερευνούν το αν και πως η αδερφή του άτυχου 46χρονου άνδρα σχετίζεται με το περιστατικό. Μέχρι στιγμής, η ίδια δεν έχει μιλήσει πολύ στους αστυνομικούς.

Οι γείτονες στις μαρτυρίες τους κάνουν λόγο για δύο αδέλφια που ζούσαν μαζί μετά τον θάνατο των γονιών τους και αντιμετώπιζαν προβλήματα υγείας, αλλά δεν είχαν ποτέ ενοχλήσει τη γειτονιά.

Κάποιες πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας αναφέρουν ότι η γυναίκα είχε κάποια βίαια ξεσπάσματα.