Latest News

Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2024

Δολοφονία στη Νέα Σμύρνη: Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία στη γυναίκα που ομολόγησε πως σκότωσε τον αδελφό της Kαυγάδισαν για ένα ποτήρι νερό

 


Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της δολοφονίας του 46χρονου, ο οποίος εντοπίστηκε μαχαιρωμένος μέσα στο σπίτι του στη Νέα Σμύρνη, χθες Παρασκευή, καθώς η αδελφή του θύματος φέρεται να ομολόγησε το...

έγκλημα.

Στην άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος της γυναίκας από τη Νέα Σμύρνη που ομολόγησε ότι σκότωσε τον 46χρονο αδερφό της, προχώρησε η εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.

Ειδικότερα, της απαγγέλθηκαν κατηγορίες για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε βάρος μέλους της οικογένειάς της, για ενδοοικογενειακή επικίνδυνη σωματική βλάβη, για παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες υπέδειξε και το μαχαίρι με το οποίο σκότωσε τον 46χρονο.

H αδελφή του θύματος θεωρήθηκε από την πρώτη στιγμή ως βασική ύποπτη.

Στο πλαίσιο αυτό, οι αστυνομικοί που ερεύνησαν το σπίτι κατάσχεσαν διάφορα μαχαίρια τα οποία βρήκαν πλυμένα μαζί με πιάτα.

Μεταφέρθηκε στο αστυνομικό τμήμα για να δώσει κατάθεση, ωστόσο η διαδικασία δεν ήταν καθόλου εύκολη, λόγω της νοητικής υστέρησης.

Πληροφορίες ανέφεραν πως θα καλούνταν ψυχίατρος για να την εξετάσει.

Μετά από πολύωρη ανάκριση η γυναίκα φέρεται να ομολόγησε την πράξη της. Σύμφωνα με πληροφορίες τα δύο αδέλφια καυγάδισαν για ένα ποτήρι νερό.

«Μου ζήτησε ένα ποτήρι νερό τσακωθήκαμε και τον χτύπησα με το μαχαίρι. Μετά έπλυνα το μαχαίρι στο μπάνιο και το έβαλα στον νεροχύτη», φέρεται να είπε στους αστυνομικούς.

Το χρονικό της υπόθεσης στη Νέα Σμύρνη

Τα δύο αδέλφια, που αντιμετώπιζαν νοητική στέρηση, ζούσαν μόνα τους στο πατρικό τους διαμέρισμα στην οδό Παλαιολόγου, μετά τον θάνατο του πατέρα τους. Ο 46χρονος εργαζόταν στην καθαριότητα του Δήμου Νέας Σμύρνης.

Πριν από λίγες ημέρες, ο 46χρονος εισήχθη στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας για κάποιο παθολογικό πρόβλημα και έλαβε εξιτήριο την Πέμπτη, επιστρέφοντας στο σπίτι του. Το ίδιο βράδυ, γείτονες κατέθεσαν ότι άκουσαν θορύβους και φασαρία από το διαμέρισμα του πρώτου ορόφου. Είναι αξιοσημείωτο ότι τα δύο αδέλφια δεν είχαν προκαλέσει στο παρελθόν προβλήματα ενδοοικογενειακής βίας.

Το πρωί της Παρασκευής, η 43χρονη επικοινώνησε με την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου, αναφέροντας ότι ο αδελφός της δεν ανέπνεε και ζητώντας βοήθεια. Μια κοινωνική λειτουργός που έσπευσε στο σημείο διαπίστωσε ότι ο 46χρονος ήταν νεκρός και ειδοποίησε το ΕΚΑΒ. Οι διασώστες διαπίστωσαν ότι το θύμα έφερε ευδιάκριτο τραύμα από αιχμηρό αντικείμενο στην κοιλιακή χώρα και κάλεσαν αμέσως την Αστυνομία.

Ο ιατροδικαστής που έφτασε στο διαμέρισμα επιβεβαίωσε ότι υπάρχουν σαφείς ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας. Το θύμα έφερε επίσης εκδορές στον λαιμό και στα χέρια, υποδεικνύοντας πιθανή πάλη πριν από το θάνατό του.

Στο διαμέρισμα βρέθηκαν πλυμένα μαχαίρια στον νεροχύτη, ανάμεσά τους και το μαχαίρι που υπέδειξε η 43χρονη. Όλα τα ευρήματα έχουν μεταφερθεί στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια, και τα αποτελέσματα αναμένονται με ενδιαφέρον για να ρίξουν φως στην υπόθεση.