Latest News

Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2024

Τρόμος στη Γερμανία: Σύρος έβαλε φωτιά σε σπίτια και απειλούσε περαστικούς με μαχαίρι - 31 τραυματίες (ΒΙΝΤΕΟ)

 


Ένας 41χρονος Σύρος έσπειρε τον τρόμο το Σάββατο το βράδυ στην περιοχή Ρουρ, της Γερμανίας. Οπλισμένος με ματσέτα, έβαλε φωτιές και έπεσε με το φορτηγάκι του πάνω σε καταστήματα. Συνολικά 31 άτομα τραυματίστηκαν, ενώ δύο παιδιά δίνουν μάχη για τη ζωή τους... σύμφωνα με την Βild.

Σύμφωνα με την πυροσβεστική, ο εφιάλτης ξεκίνησε γύρω στις 5:10 το απόγευμα στην συνοικία Αλτενέσσεν του Έσσεν. Όπως ανέφερε η αστυνομία στην εφημερίδα “WAZ”, ο 41χρονος έβαλε φωτιά σε ένα σπίτι στη διασταύρωση των οδών Altenessener και Pielsticker. Στη συνέχεια κατευθύνθηκε προς την οδό Zollvereinstrasse, όπου έβαλε φωτιά σε ένα ακόμη σπίτι.Γερμανία

Ο άνδρας μπήκε ξανά στο φορτηγάκι του και οδήγησε στην Katernberger Straße. Εκεί έπεσε με το φορτηγάκι του στη βιτρίνα ενός μανάβη. Έκανε όπισθεν και το έριξε ξανά πάνω στην πρόσοψη του καταστήματος.

Ο οδηγός στη συνέχεια κατευθύνθηκε προς ένα άλλο κατάστημα στην Katernberger Strasse. Αυτή τη φορά βγήκε έξω και έβγαλε μια μαχαίρα. Στα social media κυκλοφορούν βίντεο που δείχνουν τον δράστη να απειλεί με το μαχαίρι ανθρώπους στη γειτονιά του. Οι περαστικοί φαίνεται ότι τον κράτησαν σε απόσταση πετώντας του διάφορα αντικείμενα, όπως αναφέρει η Bild.

Σύμφωνα με πληροφορίες της BILD, η αστυνομία κατάφερε να συλλάβει τον δράστη λίγα μόλις μέτρα από το μανάβικο. Είχε εγκαύματα στα χέρια του.