Latest News

Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2024

Τρόμος στον Περισσό: 31χρονος απείλησε παρέα κοριτσιών με… πριόνι μέσα στον σταθμό του ΗΣΑΠ


 Τον τρόμο έζησε μια παρέα κοριτσιών στον σταθμό ΗΣΑΠ του Περισσού, το βράδυ της Κυριακής, όταν ένας 31χρονος τις απείλησε με πριόνι ενώ τις... έβριζε χυδαία.

Όλα ξεκίνησαν όταν μία από τις κοπέλες γυρνούσε σπίτι της, και μόλις πήγε να ανέβει τις κυλιόμενες σκάλες, ο άνδρας την προσέγγισε βρίζοντάς την. Το κορίτσι δεν έδωσε σημασία, ανέβηκε πάνω για να περιμένει το τρένο, ωστόσο ο 31χρονος την ακολούθησε και συνέχισε να την βρίζει.

Μάλιστα την πλησίασε, έβγαλε το κινητό του μπροστά της, πήρε έναν φίλο του τηλέφωνο και του είπε να την περιμένουν στην επόμενη στάση και την απείλησε ότι θα της κάνουν χυδαία πράγματα.

Όταν η κοπέλα έφτασε στις αποβάθρες ο 31χρονος έβγαλε το κινητό του και τη φωτογράφισε. Εκείνη αμέσως αντέδρασε, του ζήτησε να διαγράψει τη φωτογραφία, εκείνος την αγνόησε και συνέχισε τις βρισιές.

Από την απέναντι πλευρά της αποβάθρας, ήταν μία παρέα κοριτσιών που είδε τι συνέβη και έτρεξε προς την κοπέλα προκειμένου να τη βοηθήσει.

Ο 31χρονος όμως, δεν έδωσε σημασία, συνέχισε να βρίζει και τις ίδιες.

Ανέφερε πως θα φύγει και θα επιστρέψει σε 5 λεπτά, πράγμα το οποίο όντως έκανε. Όταν μετά από κάποια λεπτά επέστρεψε και στο σημείο είχε μαζευτεί αρκετός κόσμος, ο οποίος προέτρεπε τον άνδρα να διαγράψει τις φωτογραφίες.

Ο 31χρονος ξαφνικά έβγαλε από το σακίδιό του ένα… πριόνι και ξεκίνησε να πλησιάζει τις κοπέλες.

Στο σημείο επικράτησε πανικός, με τον 31χρονο να το βάζει τελικά στα πόδια.

Η μαρτυρία της κοπέλας

«Γυρνούσα από τη βόλτα με μία φίλη μου στις 22:20 το βράδυ. Ανέβαινα τις κυλιόμενες προς τον σταθμό. Ο δράστης βρισκόταν εκεί στο σημείο. Με κοίταζε από πριν. Όταν κατευθύνθηκα προς την αποβάθρα μου μίλησε με χυδαίο τρόπο», είπε το θύμα της επίθεσης.

«Του είπα ‘μην μου μιλάς, δεν σε ξέρω’ και συνέχισε να μου μιλάει. Δεν του έδωσα σημασία και κάθισα στα καθίσματα της αποβάθρας. Μπήκε κι εκείνος μέσα, έκανε χειρονομίες και μου φώναζε, συνέχισε να μου μιλάει χυδαία. Πήρε τηλέφωνο έναν φίλο του και έλεγε ότι θα με περιμένει στην επόμενη στάση και ότι θα μου κάνουν κακά πράγματα» πρόσθεσε η κοπέλα.

«Αντί να βγάλει το κινητό να διαγράψει τη φωτογραφία, έβγαλε το πριόνι και στράφηκε εναντίον μου. Φοβήθηκα κι εγώ κι όλος ο κόσμος. Τρέξαμε να μπούμε στην αποβάθρα να προστατευτούμε, εκείνος το έβαλε στα πόδια», κατέληξε.

Το είχε ξανακάνει…

Έπειτα από λίγη ώρα ο άνδρας εντοπίστηκε και συνελήφθη από τους αστυνομικούς. Σημειώνεται πως, κατά την διάρκεια του περιστατικού στον χώρο υπήρχε σεκιούριτι, ο οποίος δεν έκανε τίποτα.

Ο 31χρονος είχε συλληφθεί στο παρελθόν για παρόμοιες υποθέσεις, είχε γίνει προσπάθεια να κλειστεί σε ψυχιατρική κλινική ωστόσο αυτό δεν είχε γίνει και κυκλοφορούσε ελεύθερος.