Latest News

Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2024

Μαρινέλλα: Χωρίς επιπλοκές τα πρώτα 24ωρα στη ΜΕΘ

 


Τα νέα για την εξέλιξη στην υγεία της Μαρινέλλας δεν συντρέχουν ανησυχίας, αφού τα πρώτα κρίσιμα 24ωρα στην εντατική, πέρασαν... χωρίς επιπλοκές.

Η Μαρινέλλα παραμένει στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου «Υγεία», όπου μεταφέρθηκε μετά την κατάρρευση της στη σκηνή του Ηρωδείου.

Τα θετικά για την κατάσταση της υγείας της, είναι πως παρά το σοβαρό εγκεφαλικό που υπέστη, δε χρειάστηκε να διασωληνωθεί, αλλά και ότι έχει επαφή με το περιβάλλον. 

Η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη τόνισε ότι:  «Μακάρι να προχωρήσει έτσι όλη ιστορία δηλαδή όλη της η κατάσταση και να μην έχουμε επιπλοκές. Εμείς αυτό φοβόμαστε. Για εμάς έχει μεγάλη σημασία ότι όσο περνάνε τα 24ωρα τόσο είναι υπέρ του ασθενούς» και τέλος επισήμανε πως: «Μπαίνουμε στο τρίτο 24ωρο που η κατάσταση είναι σταθερή, σημαίνει πως δεν υπάρχει επιπλοκή μέχρι στιγμής, δεν εξελίσσεται η αιμορραγία και σταθεροποιείται. Τα επόμενα 24ωρα θα πρέπει να δούμε, μετά τη δράση της φαρμακευτικής αγωγής, ότι η αιμορραγία αρχίζει και απορροφάται σιγά σιγά».


Από το πλευρό της δεν λείπει η κόρη της, ενώ στο νοσοκομείο πήγαν και φίλοι της Μαρινέλλας - καλλιτέχνες, όπως ο Κώστας Χατζής.