Latest News

Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024

Ολυμπιακοί Αγώνες: Σήμερα η γιορτή στο Καλλιμάρμαρο για τα 20 χρόνια από την διοργάνωση της Αθήνας – Ποιοι θα τιμηθούν και το σόου της βραδιάς


 Με αφορμή τη συμπλήρωση 20 χρόνων από τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας, η ΕΟΕ πραγματοποιεί σήμερα στις 19:30 μία μεγάλη γιορτή στο Καλλιμάρμαρο.

Στη γιορτή θα τιμηθούν τόσο οι Ολυμπιονίκες και οι Παραολυμπιονίκες του 2004, όσο και αυτοί από το Παρίσι, αλλά και η εθνική ομάδα ποδοσφαίρου του 2004 που κατέκτησε το Euro.

Μαζί τους θα τιμηθούν και εθελοντές των Αγώνων του 2004, σε μία βραδιά που εκτός των βραβεύσεων θα έχει και ένα φαντασμαγορικό σόου με μουσικό στοιχείο. Στη σκηνή θα τραγουδήσει η Ελενα Παπαρίζου το My number One, ενώ στο τέλος της βραδιάς μαζί με τα πυροτεχνήματα, θα υπάρξει μία μουσική έκπληξη για τους θεατές (να σημειωθεί πως η είσοδος είναι ελεύθερη), με ένα μεγάλο όνομα του ελληνικού τραγουδιού.

Σύμφωνα με πληροφορίες του topontiki.gr, πρόκειται για μία σπουδαία τραγουδίστρια η οποία συνεχίζει να κάνει… θραύση στο νεανικό κοινό και τον επόμενο μήνα έχει κι άλλες προγραμματισμένες συναυλίες στο Καλλιμάρμαρο

Ο πρόεδρος της ΕΟΕ, Σπύρος Καπράλος απηύθηνε ανοιχτή πρόσκληση σε όλους τους Έλληνες για το Παναθηναϊκό Στάδιο τονίζοντας: «Ελάτε στις 19 Σεπτεμβρίου στο Καλλιμάρμαρο για να τιμήσουμε τους αθλητές και τις αθλήτριες που μας έκαναν υπερήφανους στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι με την εξαιρετική παρουσία τους και μας γέμισαν χαρά και αισιοδοξία. Θα τιμήσουμε επίσης τους αθλητές των “ δικών μας” Ολυμπιακών Αγώνων «Αθήνα 2004», αλλά και τους θριαμβευτές του Euro 2004, θυμίζοντας σε όλους εκείνο το μαγικό καλοκαίρι του ελληνικού αθλητισμού».