Latest News

Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2024

ΦΡΙΚΗ: Σκότωσε τη σύντροφό του, την έθαψε με τσιμέντο στο μπαλκόνι και αποκαλύφθηκε 16 χρόνια μετά

 


Στην ομολογία ότι αφού σκότωσε τη σύντροφό του και στη συνέχεια την έθαψε στο τσιμέντο που χρησιμοποίησε για το μπαλκόνι του σπιτιού του προχώρησε ένας άνδρας ηλικίας περίπου 50 ετών, 16 χρόνια μετά την εξαφάνιση της... γυναίκας.


Ο άνδρας είπε στους αστυνομικούς ότι χτύπησε την τότε σύντροφό του με ένα αιχμηρό αντικείμενο στο κεφάλι κατά τη διάρκεια καβγά.

Στη συνέχεια είπε ότι έβαλε το άψυχο κορμί της σε μια βαλίτσα την οποία έθαψε κάτω από ένα στρώμα τσιμέντου και τούβλων στο μπαλκόνι του σπιτιού του στην πόλη Geoje στα νότια της χώρας.

Το έγκλημα αποκαλύφθηκε όταν ένας εργάτης ανακάλυψε τη σορό κατά τη διάρκεια εργασιών λόγω υγρασίας με κομπρεσέρ στο επίμαχο μπαλκόνι.

Ακολούθησε ταυτοποίηση μέσω αποτυπωμάτων καθώς το άψυχο κορμί είχε παραμείνει εν μέρει ανέπαφο καθώς βρισκόταν μέσα στη βαλίτσα. Η νεκροψία έδειξε ως αιτία θανάτου το χτύπημα από το αμβλύ αντικείμενο στο κεφάλι.

Αν και ο κ. Α. όπως τον αποκαλούν οι αρχές, δεν έμενε στο διαμέρισμα όταν αποκαλύφθηκε το μακάβριο εύρημα, εντοπίστηκε γρηγόρα και συνελήφθη. Όπως εξομολογήθηκε, ζούσε για 5 χρόνια με τη γυναίκα που σκότωσε τον Οκτώβριο του 2008 μετά από καβγά.

Σύμφωνα την αστυνομία ο δράστης του φονικού συνέχισε να ζει στο διαμέρισμα για 8 χρόνια πριν να συλληφθεί για κατοχή ναρκωτικών το 2016.

Η οικογένεια της γυναίκας ηλικίας περίπου 30 ετών την εποχή του φονικού, κατήγγειλε την εξαφάνισή της τρία χρόνια μετά τον φονικό καβγά.

Η τελευταία ενημέρωση που είχαν όταν επισκέφθηκαν την πόλη Goje αναζητώντας την, ήταν ότι είχε χωρίσει με τον κ. Α. και είχε φύγει προς άγνωστο προορισμό.