Latest News

Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2024

ΣΟΚ: Πατέρας κυνήγησε και πυροβόλησε 16χρονο επειδή διατηρούσε σχέση με την κόρη του (ΒΙΝΤΕΟ)

 


Σοκ προκαλεί η είδηση της σύλληψης ενός επιχειρηματία, ο οποίος απείλησε με όπλο έναν 16χρονο επειδή διατηρούσε σχέση με την 15χρονη κόρη του. ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Το περιστατικό σημειώθηκε την Τρίτη και καταγράφηκε από κάμερες ασφαλείας ενός καταστήματος κινητής τηλεφωνίας, όπου εργάζεται ο 16χρονος. Σύμφωνα με το βίντεο, ο 39χρονος πατέρας διαπληκτίστηκε έντονα με τον έφηβο μέσα στο κατάστημα. Ο τρομοκρατημένος 16χρονος έτρεξε αμέσως έξω από το κατάστημα, ενώ ο άνδρας τον καταδίωξε για αρκετά τετράγωνα.

Σε ένα σημείο, όπως φαίνεται σε υλικό από άλλες κάμερες ασφαλείας, ο οργισμένος πατέρας έβγαλε ένα όπλο και πυροβόλησε στον αέρα. Ο φίλος της κόρης του κατάφερε να διαφύγει χωρίς να τραυματιστεί, ωστόσο το περιστατικό προκάλεσε πανικό στην περιοχή.

«Δεν ενέκρινε τη σχέση του με την κόρη του»

Ο 39χρονος κατάφερε αρχικά να διαφύγει, αλλά συνελήφθη το απόγευμα της ίδιας ημέρας, σε απόσταση 79 χιλιομέτρων από το σημείο του συμβάντος, στην πόλη Ανάπολις, αφού αρνήθηκε να συμμορφωθεί σε εντολή της Στρατιωτικής Αστυνομίας της Γκοϊάς να σταματήσει το όχημά του. Κατά τη διάρκεια της έρευνας, παρουσίασε αρχικά ένα αεροβόλο όπλο, σε μια προσπάθεια να παραπλανήσει τις Αρχές.

Ωστόσο, οι αστυνομικοί συνέχισαν την έρευνα στο όχημα και εντόπισαν το πραγματικό όπλο, ένα περίστροφο διαμετρήματος .22, το οποίο είχε χρησιμοποιήσει κατά τη διάρκεια της καταδίωξης του 16χρονου. Ο συλληφθείς μεταφέρθηκε σε τοπικό αστυνομικό τμήμα, όπου παραδέχθηκε ότι ήθελε απλώς να τρομάξει τον έφηβο, αφού ανακάλυψε τις συνομιλίες που είχε με την κόρη του μέσω του κινητού της τηλεφώνου.


Το περιστατικό αυτό έφερε στο προσκήνιο μια παρόμοια υπόθεση που είχε συμβεί πριν από πέντε χρόνια στην περιοχή, σημειώνει η Daily Mail. Τότε, ένας 38χρονος άνδρας, ονόματι Κλέμπερ Πιρές, είχε πυροβολήσει και σκοτώσει έναν 19χρονο στην πόλη Γκοϊανία, επειδή δεν ήθελε ο νεαρός να βγαίνει με την 14χρονη κόρη του.

Κατά τη σύλληψή του, ο Πιρές ισχυρίστηκε ότι είχε καλέσει τον φίλο της κόρης του στο σπίτι του για μια «ανδρική συζήτηση». Όμως, όπως ανέφερε, ο 19χρονος τον απείλησε με μαχαίρι, και αυτός αντέδρασε πυροβολώντας τον στο κεφάλι. «Όταν γύρισα την πλάτη μου, πίστευα ότι θα μιλούσαμε σαν άντρες. Όμως πήρε ένα μαχαίρι από μια ξυλόσομπα και μου επιτέθηκε», είπε ο Πιρές στους ερευνητές.