Latest News

Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2024

Νατάσσα Μποφίλιου: Απαντά στους επικριτές για το «πανάκριβο» φόρεμά της - «Στοίχισε 148 ευρώ, όχι 2.000» (ΒΙΝΤΕΟ-ΕΙΚΟΝΕΣ)

 Τη δική της απάντηση στις ποικίλες αντιδράσεις που προκάλεσε με την πρόσφατη εμφάνισή της στο θέατρο του Λυκαβηττού έδωσε η Νατάσσα Μποφίλιου...

Συγκεκριμένα, η ερμηνεύτρια, με αφορμή τα 11 χρόνια από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα από τη Χρυσή Αυγή, έβγαλε έναν λόγο κατά του φασισμού. Αν και καταχειροκροτήθηκε από το κοινό, στο διαδίκτυο υπήρξαν αμέτρητες αναρτήσεις που σχολίαζαν ότι το πανάκριβο φόρεμα που επέλεξε να φορέσει δεν ταίριαζε καθόλου σε μια συναυλία με τέτοιο χαρακτήρα.

«Με φόρεμα 2.000 ευρώ τσακίζεται ο φασισμός. Τους πνίγεις τους φασίστες με μετάξι και σατέν» ανέφερε ένα από τα εκατοντάδες ειρωνικά σχόλια που κατέκλυσαν το Twitter.

Έπειτα, από τον καταιγισμό αντίστοιχων αρνητικών σχολίων, η Νατάσα Μποφίλιου πόσταρε μια φωτογραφία της όπου τη βλέπουμε να ποζάρει με το εν λόγω φόρεμα γράφοντας την πραγματική τιμή του ενδύματος που επέλεξε η οποία είναι 148 ευρώ και όχι 2.000 ευρώ όπως ισχυρίζονταν οι επικριτές της στα social media.

Τα αρνητικά σχόλια στο Twitter