Latest News

Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024

ΣΟΚ: 14χρονη σκοτώνει τη μητέρα της και στη συνέχεια στέλνει ήρεμη SMS από την κουζίνα του σπιτιού (ΒΙΝΤΕΟ)

 Συγκλονίζουν τα βίντεο ντοκουμέντα, που παρουσιάζουν μία 14χρονη να παίζει με το κινητό της στην κουζίνα του σπιτιού της στο Μισισιπί των ΗΠΑ, ενώ λίγο πριν είχε πυροβολήσει και σκοτώσει τη ...

μητέρα της.


Η 14χρονη Κάρλι Γκρεγκ κατηγορείται για τη δολοφονία της 40χρονης μητέρας της και την απόπειρα δολοφονίας του πατριού της, στις 19 Μαρτίου
. Τα σοκαριστικά πλάνα προβλήθηκαν στο δικαστήριο, κατά τη διάρκεια της... δίκης της.

Όπως αναφέρει η DailyMail, η ίδια απέρριψε μια συμφωνία για 40 χρόνια κάθειρξης και η νομική της ομάδα αντ’ αυτού επιδιώκει την υπεράσπιση της παραφροσύνης.

Στο βίντεο, φαίνεται η Γκρεγκ να μπαίνει στην κουζίνα φορώντας ένα μπλουζάκι των Nirvana και να περπατάει πάνω-κάτω στο διάδρομο, εξαφανίζεται για λίγο από την κάμερα πριν εμφανιστεί ξανά, κρατώντας κάτι πίσω από την πλάτη της και κοιτάζοντας μέσα στην κουζίνα.

Περπατάει ξανά εκτός κάμερας προς την αντίθετη κατεύθυνση, λίγα λεπτά πριν ακουστούν τρεις πυροβολισμοί. Μετά τον πρώτο πυροβολισμό, ακούστηκε μια γυναίκα να ουρλιάζει και στη συνέχεια ακολουθεί σιγή.

Λίγο αργότερα, η Γκρεγκ φάινεται ξανά στην κάμερα, να κάθεται χαλαρά σε ένα σκαμνί κοντά στον πάγκο της κουζίνας και να στέλνει μηνύματα στο τηλέφωνό της, ενώ τα δύο σκυλιά της παρακολουθούσαν.

Η μητέρα της Γκρεγκ, η 40χρονη καθηγήτρια μαθηματικών, Άσλεϊ Σμάιλι, πυροβολήθηκε θανάσιμα στο πρόσωπο.

Οι εισαγγελείς ισχυρίζονται ότι η 14χρονη χρησιμοποίησε στη συνέχεια το τηλέφωνο της μητέρας της για να στείλει μήνυμα στον πατριό της σε μια προσπάθεια να τον παρασύρει στο σπίτι, σύμφωνα με την DailyMail.

Όταν ο πατριός της επέστρεψε στο σπίτι, η αστυνομία ισχυρίζεται ότι η Γκρεγκ τον πυροβόλησε, χτυπώντας τον μία φορά στον ώμο. Ο άντρας απέσπασε το όπλο από την 14χρονη πριν μπορέσει να τον πυροβολήσει ξανά και στη συνέχεια η κοπέλα έφυγε τρέχοντας από το σπίτι.

Η αστυνομία ισχυρίζεται ότι ενώ μιλούσε στο τηλέφωνο, η Γκρεγκ έστειλε μήνυμα σε μία από τις φίλες της, γνωστή με το ψευδώνυμο B.W., ζητώντας της να έρθει στο σπίτι λόγω «έκτακτης ανάγκης».

Όταν έφτασε η φίλη, η 14χρονη φέρεται να τη ρώτησε «αν είχε ξαναδεί ποτέ νεκρό σώμα» και οδήγησε τη μάρτυρα στο πτώμα της μητέρας της.

Η 14χρονη κατηγορείται για δολοφονία, απόπειρα δολοφονίας και αλλοίωση αποδεικτικών στοιχείων και αντιμετωπίζει ποινή ισόβιας κάθειρξης αν κριθεί ένοχη.