Latest News

Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2024

Νέες αποκαλύψεις για την επίθεση με φαλτσέτα στον 12χρονο στην Ερμιόνη - Απολογούνται οι 17χρονοι

 


Σοκ στην τοπική κοινωνία της Αργολίδας με την επίθεση που δέχτηκε ένας 12χρονος από δύο 17χρονους μέσα στο σχολείο του, με τη χρήση μιας φαλτσέτας.

Remaining Time 0:00
 

«Περιστατικό τέτοιας έκτασης ενδοσχολικής βίας στην Ερμιονίδα (συμβαίνει) πρώτη φορά στα χρονικά», δήλωσε ο Γιώργος Γεωργόπουλος, δικηγόρος του 12χρονου.

«Το παιδί δεν έπαθε κάποια βαριά σωματική βλάβη ευτυχώς, αλλά τραυματίστηκε ελαφρά», πρόσθεσε. Όπως τόνισε οι ανήλικοι δράστες δεν σταμάτησαν εκεί αλλά τον λήστεψαν.

«Του αφαίρεσαν χρήματα από την τσέπη του» είπε επιβεβαιώνοντας παράλληλα ότι ο 12χρονος γνώριζε τους 17χρονους από το σχολείο στο οποίο φοιτούσαν και οι τρεις.

Σήμερα η απολογία των 17χρονων

Οι δύο 17χρονοι αναμένεται να απολογηθούν σήμερα. Συνελήφθησαν έπειτα από καταγγελία των γονιών του 12χρονου στην αστυνομία.

Κατηγορούνται ότι κατά τη διάρκεια του διαλείμματος, σε προαύλιο χώρο του Γυμνασίου – Λυκείου Ερμιόνης, απείλησαν φραστικά και στη συνέχεια με αιχμηρό αντικείμενο τον 12χρονο, του ξύρισαν το μουστάκι, ενώ φέρονται ακόμα να του πήραν και 2 ευρώ.

Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για απλή σωματική βλάβη, απειλή και παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα.

Επιπλέον, συνελήφθησαν οι γονείς των δύο 17χρονων, ηλικίας 46 και 47 ετών και σχηματίστηκε σε βάρος τους δικογραφία για παραμέληση της εποπτείας των ανήλικων τέκνων τους. Οι γονείς αφέθηκαν προσωρινά ελεύθεροι.