Latest News

Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2024

Τρελαίνει κόσμο ο Παππάς - Υπέγραψα για τον Πολάκη, θα υπογράψω και για τον Κασσελάκη


Τρελαίνει κόσμο μιλώντας για τις εσωκομματικές εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ με στόχο την ανάδειξη νέου προέδρου εξέφρασε ο ευρωβουλευτής του κόμματος,...Νίκος Παππάς.

Μέσα από μία ανάρτηση που έκανε στο Facebook, ανέφερε ότι υπέγραψε για την υποψηφιότητα του Παύλου Πολάκη και θα κάνει το ίδιο και για τον Στέφανο Κασσελάκη!

Νίκος Παππάς: Η ανάρτησή του για τις εσωκομματικές εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ

«Πρώτα απ’ όλα, θα ήθελα να αναφέρω ότι η όλη διαδικασία των τελευταίων ημερών με βρίσκει σε πολλά σημεία αντίθετο. Παρ’ όλα αυτά, επειδή σέβομαι τη διαδικασία, θα ήθελα. Να διευκρινίσω τα εξής:

Έχω το δικαίωμα να υπογράψω για περισσότερες από μία υποψηφιότητες στις προεδρικές εκλογές του κόμματος.

Ο Στέφανος Κασσελάκης, μετά και τον Αλέξη Τσίπρα, είναι ο άνθρωπος που πίστεψε και πιστεύει σε μένα, όπως το ίδιο κάνω κι εγώ γι’ αυτόν. Τον σέβομαι και τον εκτιμώ απεριόριστα. Γι’ αυτό και θα υπογράψω ώστε να διεκδικήσει ξανά την ηγεσία του κόμματος.

Όσον αφορά τον Παύλο Πολάκη, ήταν ένας από τους ελάχιστους ανθρώπους του κόμματος που με στήριξε έμπρακτα κατά τη διάρκεια της προεκλογικής μου πορείας και όχι μόνο.

Γι’ αυτό λοιπόν, θα υπογράψω και τη δική του υποψηφιότητα, ώστε να είναι υποψήφιος στις επικείμενες εσωκομματικές εκλογές.

Κάποια πράγματα στη ζωή δεν επιλέγονται μόνο με πολιτικά κριτήρια, αλλά και με ηθικά και ανθρώπινα».