Latest News

Σάββατο 31 Αυγούστου 2024

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Το pre wedding party και οι VIP καλεσμένοι


 Αντίστροφη μέτρηση για τον γάμο του κορυφαίου μπασκετμπολίστα, Γιάννη Αντετοκούνμπο, και της... Μαράια Ριντλσπρίγκερ.

Οι τριήμεροι εορτασμοί ξεκίνησαν την Παρασκευή (30/8), στη Μεσσηνία, με ένα κομψό πάρτι, όπου το dress code απαιτούσε από όλους τους καλεσμένους να φορέσουν λευκά.

Σήμερα Σάββατο θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο «Costa Navarino» το λεγόμενο «Nigerian Party» με ανάλογες παραδοσιακές ενδυμασίες από την αφρικανική χώρα.

Η υπέρλαμπρη γαμήλια τελετή του Γιάννη Αντετοκούνμπο και της Μαράια Ριντλσπρίγκερ θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή (1/9).

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ανθοστολισμός του γάμου θα στοιχίσει 200.000 ευρώ, ενώ το κόστος του επίσημου γεύματος ανά άτομο θα ανέλθει στις 250.000 ευρώ.

Πάντως, πριν αποχαιρετήσουν οριστικά την εργένικη ζωή, ο Γιάννης Αντετονούνμπο και η Μαράια Ριντλσπρίγκερ απόλαυσαν τις τελευταίες ημέρες των διακοπών τους στην Ελλάδα, ο καθένας με φίλους. Μάλιστα, ο φακός των παπαράτσι «συνέλαβε» τη Μαράια Ριντλσπρίγκερ με τις φίλες της να διασκεδάζουν σε μαγαζί της Μυκόνου.

Οι προσκεκλημένοι στον γάμο του Γιάννη Αντετοκούνμπο

Μεταξύ των προσκεκλημένων στον γάμο του Γιάννη Αντετοκούνμπο και της Μαράια Ριντλσπρίγκερ βρίσκονται οι τέσσερις ιδιοκτήτες των Μιλγουόκι Μπακς. Οι περισσότεροι θα φτάσουν από την Ελλάδα και τις ΗΠΑ με ιδιωτικές πτήσεις στο αεροδρόμιο της Καλαμάτας και εννοείται ότι θα έχουν στη διάθεσή τους και την υπηρεσία μεταφοράς μέσω ελικοπτέρου του resort.

Ακόμα, στον γάμο αναμένεται να παρευρεθούν ο Λεμπρόν Τζέιμς, ο Αντουάν Γκριεζμάν, ο Κιλιάν Εμπαπέ, η Σερίνα Γουίλιαμς και άλλες διάσημες προσωπικότητες από τον χώρο του αθλητισμού. Στον γάμο αναμένεται να βρεθούν και συμπαίκτες του Γιάννη Αντετοκούνμπο από την Εθνική Ελλάδας στο μπάσκετ, καθώς και αθλητές που έχουν αγωνιστεί μαζί του, αλλά και με τα αδέλφια του κατά τα πρώτα χρόνια τους στον Φιλαθλητικό.

καλεσμένος στον γάμο είναι και ο έλληνας πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με τη σύζυγό του.

Οι πιο σημαίνοντες από τους καλεσμένους θα καταλύσουν στις σουίτες του ξενοδοχείου «W», οι οποίες προσφέρουν και υπηρεσία προσωπικού μπάτλερ, καθώς και στο πολυτελέστερο ξενοδοχείο «Mandarin».