Latest News

Σάββατο 31 Αυγούστου 2024

Λάκης Γαβαλάς - Ολόγυμνος στο Instagram: «Τα όρια δεν τα έχω αγγίξει ακόμη...» (ΕΙΚΟΝΑ)


 Ο Λάκης Γαβαλάς ποζάρει ολόγυμνος στο Instagram και τα σχόλια πέφτουν βροχή... και οι απαντήσεις του φυσικά.

Ο χαρακτηρισμός «εκκεντρικός» αλλάζει σημασία όταν πρόκειται για τον Λάκη Γαβαλά. Ο επιχειρηματίας και fashion expert έχει γίνει αγαπητός στον κόσμο από τη στάση ζωής του και τις ξεχωριστές του εμφανίσεις. Οι οποίες ανταγωνίζονται η μια την άλλη σε φαντασία και δημιουργικότητα.

Αυτές τις ημέρες, ο Λάκης Γαβαλάς βρίσκεται στην Κω διασκεδάζοντας μαζί με καλούς του φίλους, ενώ δεν δίστασε να φωτογραφηθεί ολόγυμνος την ώρα που βγαίνει από την πισίνα της σουίτας του. Οι αντιδράσεις που έλαβε στα σχόλια ήταν ποικίλες, ενώ δεν δίστασε να απαντήσει σε πολλές από αυτές.

Τις δύο φωτογραφίες που ανάρτησε τις συνόδευσε με το ακόλουθο κείμενο:

«Καλημέρα φίλοι μου!! ️???
Σήμερα δεν είμαι πολύ σεμνός και δεν είμαι πολύ προσεκτικός.. ?? ♂️ Γιατί να το κάνω;; Η βεντέτα ήταν ταπεινή και πειθαρχημένη..
Πετάξτε όλη τη λάμψη και τα τέλεια θεατρικά ρούχα μένοντας στο γυμνό σώμα του Μάη όπως έχει φιληθεί από τον καλοκαιρινό ήλιο.. ?

Η επόμενη ανάρτηση θα είναι εντελώς γυμνή χωρίς καπέλο και γυαλιά ηλίου εννοώ?? Να έχετε μια όμορφη μέρα και πρέπει να είστε πολύ σεμνοί και προσεκτικ️οί», έγραψε προειδοποιώντας για ό,τι θα ακολουθήσει.

Παράλληλα σε σχόλιο κάτω από την ανάρτηση που αναφερόταν στα όρια, ο Λάκης Γαβαλάς απάντησε χαρακτηριστικά: «Μόνο που εγώ δεν τα έχω καν αγγίξει ακόμη... Το κείμενο?? Δεν μου λετε για το κείμενο.. ανησυχώ...»

Δείτε τη δημοσίευση που έκανε ο Λάκης Γαβαλάς: