Latest News

Τετάρτη 28 Αυγούστου 2024

Ανατροπή στην υπόθεση βιασμού σε camp Taekwondo στο Καρπενήσι: Άλλαξε την καταγγελία της 17χρονης αθλήτρια


Ανατροπή στη νέα υπόθεση βιασμού που ήρθε στο «φως» μετά από καταγγελία 17χρονη αθλήτριας στις αστυνομικές αρχές....στο Καρπενήσι.

Η 17χρονη που συμμετείχε σε camp Taekwondo σε ξενοδοχείο στο Καρπενήσι είχε καταγγείλει πως έπεσε θύμα βιασμού από 14χρονο, με αποτέλεσμα να συλληφθεί. Ωστόσο, λίγο αργότερο, όπως έγινε γνωστό η αθλήτρια απέσυρε την καταγγελία, λέγοντας σε νέα της κατάθεση ότι υπήρξε συναίνεση στη σεξουαλική πράξη.

Ο 14χρονος αναμένεται να αφεθεί ελεύθερος, ενώ για τους λόγους που οδήγησαν την 17χρονη σε ψευδή καταγγελία είναι ότι αναγκάστηκε να πει ψέματα, γιατί την διαπόμπευσε.

Η σύλληψη έγινε χθες το πρωί στις 27 Αυγούστου.

Και τα δύο παιδιά συμμετείχαν σε προπονητικό Camp Taekwondo, που πραγματοποιείται στις αθλητικές εγκαταστάσεις γνωστού ξενοδοχείου στο Καρπενήσι Ευρυτανίας.

Η πρώτη καταγγελία ανέφερε πως η 17χρονη αμετέβη στο δωμάτιο του ξενοδοχείου, προκειμένου να συναντήσει Έλληνα συναθλητή της και εκεί βρισκόταν ο 14χρονος, που είχε γνωρίσει τις προηγούμενες ημέρες από κοινούς φίλους και με τον οποίο επικοινωνούσε μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Αφού, μπήκε στο εν λόγω δωμάτιο προκειμένου διαπιστώσει αν υπήρχε ο φίλος που αναζητούσε, ο 14χρονος με την χρήση σωματικής βίας την ανέβασε στο πάνω μέρος του δωματίου, όπου προέβη σε γενετήσια πράξη, χωρίς τη θέλησή της.

Αφού ολοκλήρωσε την πράξη του, ακούστηκε ένας θόρυβος από την πόρτα του δωματίου και όταν ο 14χρονος κατέβηκε να δει ποιος ήταν, τότε η 17χρονη ανασηκώθηκε, ντύθηκε και κατέβηκε στο κάτω χώρο του δωματίου, οπού διαπίστωσε ότι εκεί βρισκόταν ο προπονητής του, στον οποίο όμως δεν ανέφερε κάτι για το συμβάν. Στη συνέχεια η παθούσα ακολούθησε το πρόγραμμα της προπόνησής της και ακολούθως ανέφερε το συμβάν στη Γερμανίδα συνοδό της και στους γονείς της, που βρίσκονται στη Γερμανία.