Latest News

Πέμπτη 22 Αυγούστου 2024

Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου – Κώστας Πηλαδάκης: Επανασύνδεση και ρομαντικό ταξίδι στο εξωτερικό

 


Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου και Κώστας Πηλαδάκης μας έχουν απασχολήσει πολύ τους τελευταίους μήνες σχετικά με την εξέλιξη της σχέσης τους... σύμφωνα με δ
ημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, που κυκλοφόρησε την Πέμπτη (22/08)


Έπειτα από ένα διάστημα χωρισμού ή ενός μικρού διαλείμματος, το μοντέλο και ο επιχειρηματίας αποφάσισαν να δώσουν ακόμη μία ευκαιρία στη σχέση τους, μιας και κατά τα άλλα είχαν σοβαρές βλέψεις για το μέλλον, μην έχοντας κρύψει την επιθυμία τους να παντρευτούν.

Νέα ευκαιρία στη σχέση τους

Η επανασύνδεση φαίνεται πως είναι γεγονός για τον Κώστα Πηλαδάκη και την Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου και μάλιστα αποφάσισαν να την γιορτάσουν με ένα ρομαντικό ταξίδι για δύο μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει, πως πρόσφατα το ζευγάρι έμεινε στo ίδιο πολυτελές ξενοδοχειακό συγκρότημα στην Αλικαρνασσό της Τουρκίας. Εκεί βρέθηκε και ο καλός τους φίλος και γνωστός Pr Manager, Χάρης Σιανίδης, ο οποίος μάλιστα δημοσίευσε στα social media ξεχωριστές φωτογραφίες με το μοντέλο και με τον επιχειρηματία.

Σημειώνεται, πως η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου «πρόδωσε» το ταξίδι της κάνοντας δημοσιεύσεις στο Instagram από τη γειτονική χώρα.


Στην τελευταία μάλιστα δημοσίευσή της από την Τουρκία, η ίδια έγραψε στη λεζάντα: «Στις συζητήσεις που γίνονται μέχρι να βγει ήλιος… Στις ανατολές που σπάνια βλέπουμε και ακόμη πιο σπάνια χαιρόμαστε… Σε έναν Αύγουστο που περιμένουμε όλο τον χρόνο καρτερικά και είναι εδώ πιο μαγικός από ποτέ».