Latest News

Πέμπτη 22 Αυγούστου 2024

Φρίκη στον Πειραιά: Στη φυλακή ο δημοτικός υπάλληλος που κατηγορείται ότι βίασε τη συνάδελφό του μέσα σε απορριμματοφόρο

 


Στη φυλακή οδηγήθηκε  ο 48χρονος που κατηγορείται ότι έγδυσε και βίασε συνάδελφό του μέσα σε απορριμματοφόρο του Δήμου Πειραιά... στο Σχιστό.

O 48χρονος αναμένεται να οδηγηθεί στις φυλακές Τρίπολης.

Σύμφωνα με την έκθεση της Αστυνομίας, η ιστορία του τρόμου για την υπάλληλο ξεκίνησε ένα τέταρτο πριν τις 4 τα ξημερώματα της Τρίτης. Οι δείκτες του ρολογιού έδειχναν 03.45’, της 20ης Αυγούστου όταν σύμφωνα με την καταγραφή της ΕΛ.ΑΣ, ο 48χρονος και η συνάδελφος του βρίσκονταν μέσα σε απορριμματοφόρο του δήμου Πειραιά επί της λεωφόρου Σχιστού στην περιοχή του Σκαραμαγκά.

Όπως αναφέρεται στην καταγραφή του γεγονότος, ο 48χρονος αφού πρώτα την έγδυσε, στη συνέχεια προέβη σε γενετήσιες πράξεις και σε συνουσία, παρά τη θέλησή της, κατά τη διάρκεια που εργάζονταν από κοινού σε απορριμματοφόρο του Δήμου. Στις 4.20 προχθές, Τρίτη (20/8) το πρωί η 44χρονη μετέβη στο Τμήμα Ασφαλείας Καμινίων και έκανε την καταγγελία. Λίγη ώρα αργότερα συνελήφθη ο 48χρονος υπάλληλος του Δήμου.

Ο 48χρονος, απολογούμενος στο Τ.Α. Περάματος, αποδέχτηκε την ερωτική συνεύρεση με την παθούσα αλλά αρνήθηκε την εις βάρος του κατηγορία. Παράλληλα, για την 44χρονη παραγγέλθηκε ιατροδικαστική εξέταση, καθώς επίσης και εξερεύνηση της καμπίνας του οχήματος (απορριμματοφόρου) από αρμόδιο συνεργείο της Δ.Ε.Ε..